about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

علیرغم نگرانی‌ها در ارتباط با کارمزدهای بالای شبکه اتریومو ازدحام آن، تتر یک میلیارد دلار USDT را از شبکه ترون به شبکه اتریوم انتقال خواهد داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از کریپتوبریفینگ، این حجم از تتر معادل ۸٪ از عرضه کل USDT است که حالا از ترون به اتریوم منتقل خواهد شد. با اضافه‌شدن USDTهای جدید به بلاک چین اتریوم، USDTهای این شبکه از ۷.۵ میلیون واحد به ۸.۵ میلیون واحد خواهد رسید و میزان USDTهای موجود در شبکه ترون نیز به ۳.۳ میلیون می‌رسد.
بر اساس گزارش‌ها، انتقال این USDTها به درخواست یکی از صرافی‌ها انجام گرفته است. پائولو آردوینو (Paolo Ardoino)، مدیر ارشد بخش فناوری تتر در مصاحبه خود گفت:
یک صرافی ارزهای دیجیتال تمایل دارد تا بخشی از تترهای خود را از TRC20 به ERC20 منتقل کند.
با توجه به اقدام اخیر تتر مبنی عرضه ارز دیجیتال خود بر روی شبکه OMG، انتقال تازه USDTها به شبکه اتریوم در نوع خود جالب است. شرکت تتر در بیانیه‌ای ضمن اشاره به عرضه ارز دیجیتال خود در شبکه OMG گفت که این کار باعث انجام سریع‌تر پرداخت‌ها خواهد شد. در بخش دیگری از این بیانیه آمده بود که ازدحام شبکه اتریوم در وضعیت فعلی، آسیب‌پذیری به حساب می‌آید و این شبکه نمی‌تواند آن طور که باید، به حجم بالای کاربران خدمات دهد.
تتر اولین بار ماه مارس ۲۰۱۹ (اسفند ۹۷) ارز دیجیتال خود را بر پایه توکن‌های TRC20 و در شبکه ترون عرضه کرد.
در حال حاضر تتر در رده چهارم ارزهای دیجیتال بازار قرار دارد و در هفت بلاک چین فعالیت می‌کند. پائولو آردوینو، هنگام عرضه تتر بر روی شبکه OMG گفت:
در تتر همه ما ملزم به پیشبرد نوآوری‌ها و بهبود خدمات خود هستیم تا بهترین پشتیبانی را برای مشتریان‌مان مهیا کنیم. با انتقال بخشی از ارزش USDT به شبکه OMG، در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌کنیم، عملکرد خود را بهتر می‌کنیم و فشار را از شبکه اصلی [اتریوم] بر می‌داریم. این کار برای بیت فینکس و مشتریان خود و تمام اکوسیستم اتریوم سودمند است.
طبق گزارش کوین مارکت کپ، ارزش بازار تتر بیش از ۱۰ میلیارد دلار است. تتر اولین بار در لایه اومنی (شبکه بیت کوین) عرضه شد و پس‌ازآن شاهد عرضه در بلاک چین‌های اتریوم، ترون، ایاس، لیکویید نتورک (Liquid Network)،‌ الگوراند (Algorand) و شبکه OMG بودیم.
این ارز دیجیتال باثبات، سال ۲۰۱۴ عرضه شد و از آن زمان در این حوزه سلطه‌ای کامل دارد. سال جاری نیز همزمان با افزایش قیمت ارزهای دیجیتال، عرضه تتر نیز به‌شدت افزایش یافت. این افزایش عرضه باعث شد تا ارزش بازار تتر از ۵ میلیارد دلار در ماه مارس (اسفند) به بیش از ۱۰ میلیارد دلار برسد.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.