about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کلاهبرداران آنلاین در تایلند مشاغل مدلینگ کودک را تبلیغ می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دفتر تحقیقات جرایم سایبری (CCIB) تایلند به والدین در مورد کلاهبرداری‌های الگوبرداری از کودکان در فیس‌بوک پس از شکایت قربانیان مبنی بر اینکه قلابی برای فروش چیزها هستند، هشدار داد.

کریسانا پاتاناچارون (Krissana Pattanacharoen)، سخنگوی اداره فاش کرد که کلاهبرداران برای شرکت در نمایش‌ها و فیلم‌های مد با دستمزد وعده داده شده 450 تا 750 بات در هر کنسرت، کلاهبردارانی تبلیغ کرده‌اند.

کریسانا گفت :

«برخی از صفحات فیس‌بوک مجری این طرح شامل «Child Model Kids»، «KID Model 2023»، «Summer Model» و «Fashion Kid» هستند.

از قربانیان دعوت می‌شود تا به چت‌های گروهی بپیوندند که در آن عوامل جعلی از آنها درخواست می‌کردند تا مقداری پول برای سفارش کالاهای مورد علاقه نمایندگان منتقل کنند.

وی افزود که از قربانیان خواسته شد تا قیمت‌های بالاتری برای کالاها بپردازند تا مکان فرزندان خود را در کسب و کار مدلینگ حفظ کنند. علاوه بر این، مأموران اجازه نمی‌دادند قربانیان پول خود را برداشت کنند.

به گفته این مقام تایلندی، کلاهبرداران معمولاً از همین الگو پیروی و از مارک‌های معروف برای افزایش اعتبار استفاده می‌کنند. کاربران اینترنت باید سابقه حساب کسانی که تبلیغات را ارسال می‌کنند، دوباره بررسی کنند.

کریسانا توضیح داد :

«تبلیغات شغلی از سوی کلاهبرداران آنلاین اغلب نوید بازده بالا یا نیازهای آسان را می‌دهد. با این حال، مهم است که آگهی‌های شغلی معتبر هیچ گونه پرداختی را برای ایمن کردن موقعیت‌های شغلی درخواست نکنند. بسیاری از کلاهبرداران همچنین جزئیات ثبت‌نام را شامل اطلاعات شخصی و مالی می‌خواهند. بنابراین توصیه می‌شود به هیچ حسابی غیر از حساب‌هایی که به‌وسیله بانک یا کارکنان آن اداره می‌شود، پول منتقل نکنید. افراد می‌توانند هرکسی را که مشکوک به کلاهبرداری هستند از طریق خط تلفن به دفتر تحقیقات جرایم سایبری گزارش دهند.»

منبع:

تازه ترین ها
متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.