about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تبلیغات سیاسی در توییتر ممنوع شد

طبق توییتی که روز گذشته جک دورسی منتشر کرد توییتر از روز جمعه یکم آذر ماه کلیه تبلیغات سیاسی روی پلتفرم خود را در سراسر دنیا ممنوع خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ طبق توییتی که روز گذشته جک دورسی منتشر کرد توییتر از روز جمعه یکم آذر ماه کلیه تبلیغات سیاسی روی پلتفرم خود را در سراسر دنیا ممنوع خواهد کرد.

این محدودیت هم شامل حال تبلیغات نامزدهای انتخاباتی می شود و هم تبلیغاتی که با هدف آگاه سازی مردم از موضوع انتخابات صورت می گیرد، با این حال تبلیغاتی که مردم را تشویق به رای دادن می کنند همچنان اجازه انتشار در توییتر را خواهند داشت و برخی استثناهای دیگر نیز در این باره وجود دارد. دورسی در توییت خود همچنین وعده داد که از تاریخ ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان ماه) سیاست کاملی را در این رابطه تدوین خواهد کرد.

او در توییتر خود چنین گفت:

برخی ممکن است استدلال شان این باشد که اقدام ما ممکن است به نفع متصدیان باشد اما ما جریان های اجتماعی زیادی را دیده ایم که بدون تبلیغات سیاسی مقیاسی گسترده پیدا کرده اند.

این تصمیم توییتر بعد از هفته ها بروز دردسر برای فیسبوک بابت همین مساله اتخاذ شده است. اوایل این ماه کمپین ریاست جمهوری جو بایدن نامه هایی را برای فیسبوک، توییتر و یوتیوب ارسال کرد و از آنها خواست جلوی تبلیغات غلط و گمراه کننده را بگیرند. در واقع علت این بود که کمپین بایدن از سوی کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ هدف تبلیغاتی قرار گرفت که در آن ادعاهای بی پایه و اساسی مبنی بر ارتباط خانواده بایدن با دولت اوکراین مطرح شده بود.

فیسبوک در جوابیه این نامه اعلام کرده بود که ادعاهای مطرح شده از سوی سیاستمداران در تبلیغاتی که روی این پلتفرم قرار می گیرند را از نظر صحت و درستی بررسی نمی کند.

البته توییتر تا پیش از این سیاست هایی را برای جلوگیری از مطرح شدن ادعاهای نادرست از جانب سیاستمداران روی پلتفرم خود داشت اما هنوز این سیاست ها را به طول کامل اجرا نکرده است. اوایل تابستان این پلتفرم اعلام کرد آن دسته از توییت های مربوط به شخصیت های شناخته شده نظیر ترامپ را که قوانین آن را نقض می کنند خاکستری خواهد کرد و همزمان توانایی کاربران در اشتراک گذاری آنها را نیز محدود می کند. اما از آن زمان تاکنون چنین اتفاقی رخ نداده است.

اما در خبری که روز سه شنبه همین هفته در نشریه USA Today منتشر شد، فیسبوک بار دیگر بر مواضع قبلی خود مبنی بر آزادی تبلیغات سیاسی تاکید کرده بود و به نقل از دو تن از مدیران آن چنین آمده بود:

ما نباید به دروازه بان حقیقت برای تبلیغات نامزدها بدل شویم.

دورسی اما نظر دیگری دارد و در این رابطه در توییترش چنین گفته:

این [منظور تبلیغات سیاسی است] آزادی بیان نیست. این یعنی پرداخت پول برای رسیدن به مردم. و پرداخت کردن برای افزایش شمار مخاطبان موضوعات سیاسی پیامدهای قابل توجهی دارد که شاید زیرساخت های دموکراتیک امروزی برایش آماده نباشند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.