about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ آگهی‌افزارها یکی از بدافزارهای شایع هستند. این بدافزارها، در ابتدای امر، فقط تبلیغ محصولات تجاری هستند، اما در ورای آن‌ها، رفتارشناسی کاربران و جاسوسی و سرقت اطلاعات، نهفته است. معمولاً هنگام باز کردن برخی وب‌گاه‌ها، چندین صفحه باز می‌شوند که هرکدام محصول خاصی را تبلیغ می‌کنند. به‌طورمعمول، مجرمان سایبری، آگهی‌افزارها را برای افرادی قرار می‌دهند که به دنبال دریافت نرم‌افزارهای رایگان هستند.
یکی از مشکلاتی که آگهی‌افزارها برای کاربر ایجاد می‌کنند این است که اطلاعات وی را به هنگام استفاده از مرورگر، جمع‌آوری می‌کنند. در نتیجه ممکن است از همین طریق اطلاعات دیگر کاربر را به سرقت برده و حتی در برخی مواقع نیز منجر به کاهش سرعت اینترنت می‌شوند. همچنین کاربر با باز کردن صفحات تبلیغات در هر دفعه، موجب ایجاد درآمد برای شخصی می‌شود که این صفحات را ارسال می‌کند؛ بنابراین آگهی‌افزارها که به‌نوعی ابزار جاسوسی محسوب می‌شوند، یکی از راه‌های درآمد مجرمان سایبری هستند.
نکته‌ای که در اینجا حائز اهمیت است، اینکه مجرمان با استفاده از این نوع بدافزار، به علایق کاربر در اینترنت، پی می‌برند. در حقیقت، آگهی‌افزارها ابزاری برای رفتارشناسی کاربران اینترنت است و بعد از این رفتارشناسی، محصولات موردنظر کاربر را به وی نشان می‌دهند؛ بنابراین، اطلاعات کاربر از طریق جاسوس‌افزارهای نهفته در آگهی‌ها، به سرقت می‌رود.
یکی از آگهی‌افزارهای مهم، شکلات باز (Open Candy) نام دارد که به‌خصوص در کانادا شایع است. آگهی‌افزار شکلات باز، در هنگام نصب یک برنامه روی رایانه، قرار می‌گیرد و به کاربر پیشنهاد اسکن رایانه وی را می‌دهد. نهایتاً شکلات باز منجر به تغییرات ناخواسته‌ی HomePage، صفحه‌ی دستکتاپ و ایجاد افزونه‌ها می‌شود. این آگهی‌افزار، اطلاعات کاربر را بدون رضایت او جمع‌آوری کرده و به شخص موردنظر ارسال می‌کند. در نتیجه آگهی‌افزارها، نوعی جاسوس‌افزار هستند و لزوماً یک محصول تجاری را تبلیغ نمی‌کنند.
به‌تازگی گوگل و مایکروسافت اعلام کرده‌اند: قصد دارند با آگهی‌افزارها، مبارزه کنند. بر اساس برخی گزارش‌ها، حدود 5 میلیون نفر در گذشته که از وب‌گاه‌های مربوط به گوگل بازدید می‌کردند، به مشکلات ناشی از وجود آگهی‌افزارها، دچار شدند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد