about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

نیروی هوایی آمریکا در حال طراحی و آزمایش ابزاری است که هر هواپیمایی را به یک نمونه‌ی بدون خلبان تبدیل می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان نیروی هوایی آمریکا اعلام کردند در حال آزمایش یک کیت روباتیک هستند که می‌تواند هرگونه هواپیمایی را به صورت مجازی به یک وسیله بدون خلبان تبدیل کند. این پروژه روبوپایلوت (ROBOpoilot) نام دارد.

اولین دلیل تمایل آمریکا به فناوری مذکور، پرهزینه بودن تولید هواپیما و پهپاد است. ارتش این کشور از سال‌ها قبل تحقیقات خود را روی بهبود ابعاد و ظاهر پهپادها آغاز کرده است. برای مثال می‌توان به «MQ-9 Reaper» شرکت جنرال اتومیک (General Atomics) اشاره کرد که ساخت آن 15 میلیون دلار هزینه دارد؛ اما باید توجه داشت همان‌طور که گفته شد، نمونه‌های بسیار گران‌قیمت‌تر نیز در میان پهپادها دیده می‌شوند. برای مثال می‌توان گلوبال هاوک «RQ-4» با هزینه‌ای حدود 220 میلیون دلار اشاره کرد. این پهپاد حتی از نمونه‌های مسافربری نیز بسیار گران‌قیمت‌تر است.

آلاک داس (Alok Das)، پژوهشگر ارتش آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی گفت: «تصور کنید بتوانید هواپیماهای مخصوص حمل‌ونقل هوایی مانند سسنا (Cessna) و پیپر (Piper) را با کمترین هزینه و زمان ممکن به نمونه‌های بدون سرنشین تبدیل کنید. سپس آن‌ها به صورت خودمختار به سمت مقصد پرواز کرده و در نهایت دوباره به پیکربندی اصلی خود بازمی‌گردند. همه‌ی این دستاوردها بدون ایجاد تغییرات دائمی در یک هواپیما حاصل می‌شوند.»

نیروی هوایی آمریکا به منظور توسعه پروژه روبوپایلوت با «DZYNE Technologies» همکاری می‌کند. این فناوری دقیقاً به مانند خلبان‌های انسانی با سامانه‌های کنترل پرواز ارتباط برقرار کرده، دکمه‌های صحیح را می‌فشارد، موقعیت سوییچ‌ها را تغییر می‌دهد، سرعت را تغییر داده و شاخص‌های مختلف را اندازه‌گیری می‌کند. به علاوه به صورت هم‌زمان از حسگرهایی مانند موقعیت‌یاب جغرافیایی و واحد اندازه‌گیری انرسی (برای ردیابی محل فعلی، بدون موقعیت‌یاب جغرافیایی کاربرد دارد) بهره می‌برد تا اطلاعات آگاهی موقعیتی را کسب کند. رایانه این داده‌ها را پردازش می‌کند تا بهترین تصمیم برای کنترل هواپیما گرفته شود.

زمانی که پرواز تمام شد، می‌توان کیت را به سادگی از هواپیما جدا کرد تا دوباره به همان تنظیمات سابق برگردد. این ابزار در تاریخ 9 آگوست 2019 با موفقیت آزمایش شد. با وجود این نمی‌توان انتظار داشت در آینده‌ی نزدیک به‌خصوص در صنعت نظامی از آن استفاده شود.

Paragraphs
تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.