about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تبدیل هواپیماهای سوخت‌رسان به رله ارتباطی

نیروی هوایی آمریکا قصد دارد تا بستر ارتباطی یکپارچه‌ای را در میان دارایی‌های نظامی به وجود آورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ نیروی هوایی آمریکا به تازگی اعلام کرد به منظور ایجاد اتصال میان هوا، فضا، دارایی‌های سایبری خود و دیگر ارگان‌های نظامی این کشور، روی سامانه‌های مدیریت نبرد پیشرفته (ABMS)، سرمایه‌گذاری می‌کند. اولین آزمایش این سامانه در دسامبر 2019 انجام گرفت و در آن جنگجویان نیروی‌های هوایی و دریایی، ناوشکن‌ها و نیروی زمینی با یکدیگر متصل شدند.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر هواپیماهای سوخت‌رسان خود را به عنوان سامانه‌هایی که رله‌های ارتباطاتی هستند در نظر می‌گیرد. این رله‌ها بخشی از شبکه مش (mesh network) جدیدی هستند که در حال توسعه است.

مش یک توپولوژی شبکه محلی است که در آن گره‌های زیرساخت مانند سویچ‌ها، بریج و دیگر موارد، به صورت مستقیم و پویا به یکدیگر متصل می‌گردند. هر چه تعداد گره‌ها بیشتر باشد، مسیریابی داده‌ها نیز بهینه‌تر می‌گردد.

جان توماس (Jon Thomas)، جانشین رییس فرماندهی پویایی هوایی (Air Mobility Command) توضیح داد، تانکرها به دو دلیل مناسب ایفای نقش به عنوان گره‌های ارتباطی هستند. اول این که چنین هواپیماهایی از بدنه‌ای بسیار بزرگ و وسیع بهره می‌برند؛ بنابراین فضای کافی را برای حمل سامانه‌های ارتباطی اضافی دارند. در درجه بعد موقعیت آن‌ها در زمان جنگ است. یکی از راه‌های کار با این هواپیماها قرار دادن آن‌ها در نزدیکی فضای درگیری است. به اندازه‌ای نزدیک که جنگنده‌ها و دیگر تأسیسات هوایی بتوانند به سرعت سوخت‌گیری کرده و به میدان نبرد بازگردند.

هواپیماهای سوخت‌رسان جدید نیروی هوایی با نام «KC-45»، دارای سامانه‌های ارتباطی و دفاعی است که آن را بدون هیچ‌گونه بروزرسانی خاصی به یک رله ارتباطی تبدیل می‌کند. از طرفی هواپیماهای «KC-135» نیز در حال بروزرسانی هستند که از آن با نام «ارتباطات زمان واقعی برای کابین خلبان» یاد می‌شود. نیروی هوایی به منظور ایجاد بروزرسانی یاد شده قراردادی 49 میلیون دلاری را با شرکت «راکول کالینز» (Rockwell Collins)، امضا کرده است. این بروزرسانی قابلیت‌های ارتباطات ماهواره‌ای و لینک اطلاعاتی را به KC-135 اضافه می‌کند. در حال حاضر تنها برای 50 نمونه از این هواپیما تفاهم‌نامه امضا شده است.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.