about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تبدیل متون به صوت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محققان در یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی متن‌خوان فارسی با کامپیوتر شدند که می‌تواند با صدای طبیعی انسان متنی را بخواند. در این نرم‌افزار از روش‌های آماری برای تبدیل متن به صوت استفاده‌شده است و دارای صدای زن و مرد از صدای گوینده‌های حرفه‌ای صداوسیما است.

همچنین این نرم‌افزار، قابلیت‌های هوشمند پردازش زبان طبیعی فارسی مانند تشخیص خودکار کلمات هم‌نگاره (مانند مَرد و مُرد)، تشخیص کسره اضافه برای خواندن روان متون، تلفظ کردن خودکار کلمات، خواندن کلمات انگلیسی با صدای یکسان با فارسی و تشخیص هوشمند انواع اعداد (تاریخ، ساعت، مبلغ و...) دارد.

این نرم‌افزار تحت عنوان «آریانا ۳» در یک شرکت دانش‌بنیان طراحی‌شده است. آریانا به‌صورت ماژول و سرویس تحت وب (Persian TTS Cloud) عرضه‌شده است که برنامه‌نویس‌ها و سایر کسب‌وکارها را قادر به استفاده از قابلیت تبدیل متن به گفتار در نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای رایانه‌ای می‌کند.

از قابلیت متن خوان می‌توان در سامانه‌های تلفن گویا و VoIP برای خواندن اطلاعات متنی مختلف، در سامانه‌های انتقادات و پیشنهادات تلفنی جهت خواندن نظریه کارشناسی برای کم کردن حجم حضور ارباب‌رجوع در ادارات و... استفاده کرد و همچنین در وب‌سایت‌ها (به‌ویژه در خبرگزاری‌ها و برای ایجاد امکان خواندن توسط افراد کم‌بینا و مسن) و نرم‌افزارهای تلفن همراه (مانند کتاب‌خوان، پیامک خوان و...) به‌عنوان یک سرویس استفاده کرد.
این شرکت که نسخه اولیه نرم‌افزار آریانا را ابتدا برای استفاده نابینایان طراحی کرده بود در ماه رمضان موفق به رونمایی از محصول جدید شد.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.