about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تبدیل داده ها به اشیای فیزیکی

پژوهشگران چاپگری 3 بعدی ایجاد کرده اند که قابلیت چاپ وکسل های رنگی را دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «phys»؛ گروهی از پژوهشگران دانشگاه‌های MIT و هاروارد نوع جدیدی از چاپگر 3 بعدی را معرفی کرده‌اند که مجموعه ای از داده‌های دیجیتالی را به صورت اشیا فیزیکی چاپ می‌کند.

اشیایی که با چاپگرهای سه بعدی امروزی به دست می آیند، تک رنگ بوده و از کیفیت تقریباً پایینی برخوردار هستند؛ اما در شیوه ی جدید یاد شده، برای ایجاد محصول مورد نظر از توصیف داده هایی واقعی استفاده می شود. برای درک بهتر نتیجه می توان به تفاوت کیفیت موجود در چاپگرهای ماتریس سوزنی و لیزری اشاره کرد.

در نمونه های سنتی، با پردازش روی داده ها، توصیفی عددی به دست می آید. سپس این اعداد به اشکال هندسی قابل چاپ تبدیل می گردنند؛ اما در شیوه ی جدید توصیف به دست آمده به وُکسل (voxel) یا پیکسل سه بعدی تبدیل می گردد. در نتیجه دستگاه به جای رسم اشکال هندسی ساده شروع به چاپ وکسل می کند. این موضوع دقت ابزار را تا حد زیادی افزایش می دهد. در حال حاضر می توان 2.3. میلیون وکسل را در هر سانتیمتر مربع چاپ کرد.

از نوآوری مذکور می توان در صنعت پزشکی استفاده کرد. برای مثال تصاویر به دست آمده از دستگاه MRI قابل تبدیل شدن به نمونه ای سه بعدی و کاملاً دقیق هستند. این در حالی است که هر وکسل آن نیز رنگ مخصوص به خود را دارد. در نتیجه تشخیص وضعیت بیمار به شکل بهتری صورت می گیرد.

البته امکان ساخت طیف بی شماری از ابزارها و تجهیزات گوناگون توسط چاپگر بالا وجود دارد. ممکن است در آینده از نمونه های توسعه یافته این وسیله در صنایع خودروسازی، نظامی، ساختمان سازی و بسیاری موارد دیگر بهره گرفته شود.

در ادامه می توان تعدادی از مدل های چاپ شده توسط دستاورد مورد بحث را مشاهده کرد.

Paragraphs
تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.