about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تبدیل تلگرام به کیف پول دیجیتالی

تلگرام در راستای راه اندازی بستر ارزهای دیجیتالی خود، ویژگی جدیدی را به منظور ورود به وبگاه ها از طریق این رسانه راه اندازی کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، به نقل «techcrunch»؛ شرکت تلگرام از مدتی قبل اعلام کرده بود قصد دارد بستر بلاکچین و ارز دیجیتالی خود به نام گرام «Gram» را روی این شبکه ی اجتماعی ایجاد کند. در همین راستا بروزرسانی های مختلفی را مانند «ورود به وبگاه ها با حساب کاربری این رسانه » (Telegram Login for Websites) برای بهبود عملکرد آن منتشر کرد.

ویژگی یاد شده به مدیران وبگاه ها یا کسب و کارها اجازه می دهد با استفاده از بات تلگرام، مستقیماً با کاربرها وبگاه خود ارتباط برقرار کنند.

تلگرام تأکید بسیاری روی بات ها دارد و آنها را با افزونه های ایجاد شده برای مرورگرها سازگار کرده است. این بات ها به مدیران وبگاه ها اجازه می دهد، پیام های یادآوری، تأیید خرید، بروزرسانی و دیگر اطلاعات مورد نیاز مشتری از طریق چت به دست وی برسند.

شرکت یاد شده در نظر دارد تا سامانه ی پرداخت جدیدی را بر پایه ی پروژه ی بلاکچین خود معرفی کند؛ بنابراین زمانی که فاکتوری ایجاد و برای مشتری ارسال می شود، وی می تواند به صورت آنلاین و در بستر تلگرام هزینه ی تعیین شده را پرداخت کند. البته هم اینک نیز بات هایی برای پرداخت وجه در این بستر وجود دارند؛ اما با طرح یاد شده تلگرام عملکردی مشابه کیف پول را ارائه خواهد داد.

شرکت فیسبوک نیز با وجود بیش از 1.2 میلیارد کاربر فعال ماهانه، سال گذشته ی میلادی ویژگی جدیدی را برای ورود با وبگاه ها با حساب کاربری خود معرفی کرد؛ اما در مقابل تلگرام تنها 200 میلیون کاربر دارد؛ که به نظر می رسد بخشی از آنها نیز به علت علاقه ی خود به رمزنگاری و مبحث ارزهای دیجیتالی جذب این بستر شده اند.

تلگرام در ماه گذشته برنامه ی زمانی خود را برای اضافه کردن ویژگی های جدیدی مانند، خدمات ذخیره سازی فایل توزیع شده، خدمات پروکسی به منظور ایجاد مرورگری مشابه تور، بستری برای میزبانی برنامه های غیرمتمرکز و پلتفرم تراکنش های همتا به همتا (P2P) و ریزپرداخت ها اعلام کرد.

ویژگی های جدید تلگرام براساس جدول زمان بندی زیر راه اندازی خواهند شد.

ردیف سال فصل ویژگی
1 2018 1 راه اندازی شناسه ی امن
2 2018 2 حداقل محصول قابل دوام1 (MVP) به منظور آزمایشی شبکه ی تان2 (TON)
3 2018 3 آزمایش و بررسی امن شبکه تان
4 2018 4 مستقر کردن نسخه ای پایدار از تان
5 2018 4 راه اندازی کیف پول تلگرام
6 2019 1 اقتصاد بر پایه ی تان فعالیت خود را در داخل تلگرام شروع خواهد کرد.
7 2019 2

خدمات، ذخیره سازیو پروکسی تان ران اندازی می شود.


  1. حداقل محصول با دوام، به محصولی گفته می‌شود که در مقابل خطرات تولید ضریب بازگشت سرمایه بالایی دارد.
  2. بستر بلاکچین تلگرام تان (Telegram On Network) نام دارد.
تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.