about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت  DeepMind که زیرمجموعه آلفابت محسوب می‌شود اخیراً از سیستم هوش مصنوعی جدیدی رونمایی کرده که می‌تواند پس از دیدن یک عکس ساده دو بعدی، صحنه‌های سه بعدی از آن در زوایای مختلف را ترسیم کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان: 

محققان حوزه هوش مصنوعی در سال‌های اخیر همواره تلاش کرده‌اند برای به حد‌اعلی رساندن این تکنولوژی آن را طوری آموزش دهند که به جای صرفاً دیدن محیط اطراف به صورت ترکیبی از پیکسل‌ها، آن را همانند انسان‌ مشاهده کرده و یادگیری کنند. انسان‌ها وقتی به محیط اطراف نگاه می‌کنند در مغزشان ترکیبی از چیزهایی که واقعا چشم می‌بیند و تصورات ذهنی را پردازش می‌کنند. مثلا اگر ما یک ماشین را از روبرو ببینیم می‌توانیم تصور کنیم که این خودرو قسمت‌های دیگر و زوایای دیگری نیز دارد حتی اگر در حال حاضر چشم ما آن زوایا را مشاهده نکند و با مشاهده خودرو از چندین زاویه می‌توانیم حجم کلی و سه بعدی آن را تصور کنیم.

یکی از آسان‌ترین روش‌ها برای خنداندن یک نوزاد پوشاندن صورت با دست‌ها و سپس کنار بردن آن‌ها یا اصطلاحاً بازی "دالی موشه" است. سیستم یادگیری مغز انسان با انجام موارد مشابهی همچون این بازی یاد می‌گیرد که حتی اگر دست ها صورت را پوشانده باشند همچنان چهره شخص در پشت دست‌ها وجود دارد. کاری که محققین DeepMind با هوش مصنوعی خود کرده‌اند مشابه این فرآیند یادگیری مغز انسان در کودکی است. این هوش مصنوعی جدید می‌تواند حدس بزند که اشیا زوایای دید دیگری داشته و آن زوایای مختلف چه شکلی هستند حتی اگر آن صحنه را ندیده باشد.

راهکار این شرکت برای آموزش هوش مصنوعی خود CQN ( شبکه‌ی جستجوی مولد یاGenerative Query Netwrok) نام دارد که یک شبکه‌ی عصبی برای آموزش تصورکردن صحنه‌های مختلف یک سوژه از زوایای متفاوت به هوش مصنوعی است. به صورت خلاصه، ابتدا به این هوش مصنوعی تصاویر دو بعدی و تخت از یک صحنه نمایش داده می‌شود و سپس سیستم سعی می‌کند تا زوایای دیگر آن عکس و صحنه‌های سه بعدی را تولید کند. نکته‌ی بسیار مهم در این هوش مصنوعی جدید شرکت DeepMind این است که این کار را بدون هیچگونه داده ورودی علامت‌گذاری شده توسط انسان و دانسته‌های قبلی انجام می‌دهد. این سیستم تنها با مشاهده چند عکس ساده از یک محیط می‌تواند حدس بزند که صحنه‌ی سه بعدی آن چگونه است.

مثلا می‌توانید از یک مکعب عکس بگیرید و از هوش مصنوعی بخواهید آن عکس را از یک زاویه متفاوت به شما نشان بدهد که شامل تغییر نورپردازی، سایه‌های سوژه و همچنین جهت خطوطی که تصویر مکعب را تشکیل می‌دهد خواهد بود. با استفاده از GQN، هوش مصنوعی می‌تواند این تصاویر را بدون دیدن مکعب از زوایای دیگر و سایه‌ها و نورپردازی آن تولید کند.

در حال حاضر محققین این شرکت در حال کار بر روی توسعه‌ی آن و دستیابی به توانایی ادراک صحنه‌ها بدون سرپرستی انسان هستند. این هوش مصنوعی تاکنون با تصاویری از دنیای واقعی مورد آزمایش قرار نگرفته‌است و قدم بعدی ایجاد امکان رندرینگ صحنه‌های سه بعدی واقعی از تصاویر عکاسی شده خواهد بود.

احتمالاً در آینده‌ای نزدیک هوش مصنوعی شرکت DeepMind بر پایه‌ی GQN بتواند صحنه‌های دلخواه سه بعدی نزدیک به واقعیت از زوایای مختلف را تنها با نمایش یک عکس به آن ایجاد کند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.