about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بانک مرکزی روسیه در نظر دارد تبادل داده‌های مشتریان بانکی را بین مؤسسات اعتباری مجاز اعلام نماید. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بانک مرکزی روسیه در نظر دارد داده‌های مشتریان بانکی را با رضایت آن‌ها بین مؤسسات اعتباری از طریق رابط‌های نرم‌افزاری باز مبادله کند.

بانک مرکزی دراین‌باره به روزنامه ایزوستیا اعلام کرد تبادل داده‌های بدون شخص به توسعه رقابت در بازار، افزایش دسترسی به منابع مالی و ساخت سرویس‌های جدید دیجیتال برای شهروندان و شرکت‌ها کمک شایانی می‌کند. این اقدام در پیش‌نویس مسیرهای اصلی توسعه بازار مالی برای سال‌های 2022-2024 نیز ذکر شده است.

داده‌های بدون شخص داده‌هایی هستند که در سیستم‌های اطلاعاتی به‌صورت الکترونیک ذخیره‌شده‌اند و مالکیت آن‌ها را به یک شخص بدون اطلاعات تکمیلی نمی‌توان تعیین کرد.

سازمان ضد انحصار روسیه دراین‌باره به نشریه گزارش داد که سازمان‌های مالی بزرگ اطلاعات زیادی در مورد مشتریان جمع‌آوری می‌کنند و از این طریق نسبت به بازیگران کوچک برتری رقابتی کسب می‌کنند. دسترسی به داده‌ها بر مبنای تجاری و تحت شرایط شفاف، فضای رقابتی را هموار می‌سازد.

بانک‌های بزرگ نیز می‌توانند خدمات ساخت مدل‌های مبتنی بر این اطلاعات را برای سایر فعالان بازار ارائه دهند. سازمان ضد انحصار توسعه مکانیسم و شرایط انتقال اطلاعات بین بانک‌ها را در برنامه اقدامات 2022-2025 نیز وارد کرده است.

آناتولی کازلاچکوف، نایب‌رئیس انجمن بانک‌های روسیه در این خصوص به ایزوستیا گفت مؤسسات اعتباری با ضرورت ایجاد سرویس تبادل داده‌های بدون شخص توافق نظر دارند. آن‌ها پیشنهاد می‌کنند اطلاعات نه‌تنها بین بانک‌ها، بلکه با خرده‌فروشان در هر دو طرف به اشتراک گذاشته شود، چراکه این اقدام حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال را سرعت می‌بخشد. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد