about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

هند و اسرائیل برای مقابله با بیماری کووید-19 اطلاعات امنیت سایبری خود را مبادله می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یدیدیا کلِین (Yedidia-Clein)، معاون ستاد رژیم صهیونیستی در گفتگویی با وبگاه تخصصی «Sputnik» اظهار داشت که هند و اسرائیل در حال تبادل اطلاعات امنیت سایبری به عنوان بخشی از چارچوب همکاری‌های 2 جانبه برای مقابله با تهدیدات ناشی از دیجیتالی شدن سریع فرآیندها در میان همه‌گیری ویروس کرونا هستند.

در اواسط ماه ژوئیه امسال، اسرائیل و هند تفاهم‌نامه‌ای را برای گسترش دامنه اطلاعات رد و بدل شده در مورد امنیت سایبری در میان تشدید تهدیدهای ناشی از دیجیتالی‌سازی سریع اجباری کروناویروس امضا کردند.

یدیدیا کلِین گفت :

«ما هنوز راهبرد کاملی نداریم، اما آنها در حال همکاری و تبادل اطلاعات در مورد تهدیدات سایبر هستند. ما می‌دانیم که بیماری کووید-19 به کشورها نشان داد که ما نیز در جبهه سایبری آسیب‌پذیر هستیم. همکاری 2 جانبه در زمینه امنیت سایبری همچنین شامل تبادل بهترین اقدامات و تجربه است.»

بنابه ادعای کارشناسان، اسرائیل جزو اولین کشورهایی بود که به دلیل بیماری همه‌گیر کرونا، قرنطینه را اعمال کرد و پس از گذشت موج اول دوباره بازگشایی‌ها را انجام داد. دولت رژیم صهیونیستی به‌طور گسترده از ابزارهای دیجیتالی برای ردیابی افراد دارای ویروس استفاده کرده است؛ براساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی، اخیراً بیش از 82 هزار مورد جدید ابتلا و 598 مرگ ناشی از بیماری مشاهده شده است.

هند، که در نیمه اول سال جاری موارد نسبتاً اندکی از این بیماری همه‌گیر داشت، اکنون به عنوان سومین کشور دارای شیوع گسترده در طی یک ماه شناخته شده است؛ مقامات بهداشتی هند تاکنون بیش از 2.2 میلیون مورد ابتلا و بیش از 44 هزار مرگ و میر ناشی از کرونا را گزارش داده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/16 - 17:55- آمریکا

افزایش حملات سایبری علیه آمریکا

بر اساس گزارشی جدید از شرکت امنیت سایبری ترلیکس، حملات سایبری علیه ایالات متحده در اوایل سال ۲۰۲۵ جهش چشمگیری داشته‌اند.

سوءاستفاده
1404/02/16 - 17:44- جرم سایبری

سوءاستفاده از ترس‌های تعرفه‌ای آمریکا

شرکت امنیت سایبری پروف پوینت که در زمینه تحلیل حملات تخصص دارد، هشدار داده که یکی از پرحجم‌ترین حملات ثبت‌شده در پایگاه داده‌ی تهدیدات آن‌ها، مربوط به کیت فیشینگی به نام CoGUI است.

استفاده
1404/02/16 - 17:05- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در روند دادرسی کیفری

وزارت دادگستری بریتانیا، هوش مصنوعی را برای رونوشت‌های رسمی از روند دادرسی کیفری بررسی می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.