about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

نیروی زمینی آمریکا به منظور بهبود فرایند استفاده سربازان از منابع در میدان نبرد، در حال طراحی و ساخت نوع جدیدی از ابزارهای تایید هویت است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ابزارهای تأیید هویت که به سادگی در بانک‌ها برای انجام تراکنش به کار گرفته می‌شوند را نمی‌توان به راحتی در میدان جنگ استفاده کرد. محلی که در آوردن کارت اعتباری از جیب و به کارگیری آن تقریباً غیرممکن است. به منظور کاهش این چالش در محیط‌های خشن، نیروی زمینی آمریکا توکن‌هایی را معرفی کرده است که بسیار کوچک هستند. این نشان‌ها را می‌توان در ابزارهای پوشیدنی، دستبند یا حتی قلاده سگ‌ها قرار داد.

نزدیک به 2 دهه است که ارتش آمریکا به منظور دستیابی‌های فیزیکی و سیستمی، از کارت‌های دسترسی مشترک (CAC) استفاده می‌کند. با استانداردهای امروزی کارت‌های یاد شده بسیار قدیمی به نظر می‌آیند و کاربران خود را محدود می‌کنند.

چاک هوپ (Chuck Hoppe)، مدیر علوم، فناوری و مهندسی فرماندهی توسعه قابلیت‌های مبارزاتی مرکز «C5ISS» نیروی زمینی توضیح داد:

کارت یاد شده در پایگاه‌های خودی به خوبی کار می‌کنند؛ اما از نظر تاکتیکی عملکرد خوبی ندارند. ما حوزه‌ها، ائتلاف‌ها، پروتکل اینترنت مخفی شبکه مسیریابی (SIPRNet) و پروتکل غیر محرمانه شبکه مسیریابی (NIPRnet) را در اختیار داریم و سربازان احتمالاً برای هر یک توکنی جداگانه نیاز دارند.

اداره ارتباطات فضایی و زمینی (Space and Terrestrial Communications Directorate)، در حال طراحی نشان‌هایی مخصوص برای سربازان است. این توکن‌ها به کاربران اجازه می‌دهد تا هم‌زمان با انجام عملیات در محیط جنگی، از دسترسی به قابلیت‌های شبکه نیز اطمینان حاصل کنند.

برنامه اداره شناسایی وظیفه و مدیریت دسترسی یا تیدام (TIDAM)، روشی ساده و ایمن را برای شناسایی، تأیید اعتبار و دسترسی‌های مجاز به شبکه ارتش، سیستم‌عامل‌ها، سرورها، لپ‌تاپ‌ها، برنامه‌ها، خدمات وب، ارتباطات رادیویی، سامانه سلاح‌ها و ابزارهای قابل‌حمل را برای سربازان فراهم می‌کند. توکن‌های یاد شده سبک، انعطاف‌پذیر و بسیار کوچک هستند. این نشان‌ها را می‌توان در جیب سربازان، روی آستین یا حتی بند ابزار سلامتی (Fitbit) آن‌ها جایگذاری کرد.

برخلاف نمونه‌های فعلی که کاربران مجبور به وارد کردن کارت به دستگاه هستند تا شناسایی شوند، توکن تیدام امکان شناسایی کردن سربازان، هنگامی که در نزدیکی رایانه یا سامانه‌های امنیتی قرار دارند را فراهم می‌کند. سپس سامانه‌ها از سربازان اطلاعاتی مانند شماره شناسایی را به عنوان فاکتور دوم دریافت می‌کنند. در نهایت نیز هنگام دور شدن سربازان از ابزار، به صورت خودکار حساب کاربری آن‌ها بسته می‌شود.

اگدی آکوادیشو (Ogedi Okwudishu)، مدیر پروژه تیدام گفت:

استفاده از توکن‌های شناسایی مذکور نه تنها آسان است؛ بلکه باعث صرفه‌جویی عظیمی در بودجه نیروی زمینی میش شود. شما قادر هستید بدون طراحی مجدد سیستم، قابلیت‌های جدیدی را به آن اضافه کرده یا حتی سخت‌افزار جدیدی را در سامانه‌های فعلی جایگذاری کنید.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.