تایید حمله سایبری به سیستم های دادگاه کیفری بین المللی
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، دادگاه کیفری بینالمللی (ICC) گفت:
در پایان هفته گذشته، خدمات دیوان کیفری بینالمللی فعالیتهای غیرعادی را شناسایی کرد که بر سیستمهای اطلاعاتی آن تأثیر میگذاشت. اقدامات فوری برای پاسخ به این حادثه امنیت سایبری و کاهش تأثیر آن نیز اتخاذ شد.
این سازمان گفت که در حال حاضر با کمک مقامات هلندی در حال بررسی این حادثه است، زیرا هلند به عنوان کشور میزبان دادگاه کیفری بین الملل عمل می کند.
دیوان بین المللی کیفری گفت:
دادگاه از کشور میزبان به خاطر همکاری عالی و پاسخ و حمایت فوری در رابطه با این حادثه تشکر می کند.
دادگاه کیفری بین المللی همچنین برنامههایی را برای تشدید اقدامات برای تقویت دفاعهای امنیت سایبری خود، از جمله تسریع در پذیرش فناوری فضای ابری، تشریح کرد.
در حال حاضر، هیچ اطلاعاتی در مورد گستردگی ماهیت و تأثیر حمله سایبری بر سیستمهای دیوان بینالمللی کیفری یا اینکه آیا عاملان موفق شدهاند به دادهها یا فایلهایی از شبکه آن دسترسی پیدا کرده یا از آن استخراج کنند، وجود ندارد.
دادگاه تنها فاش کرد که ضمن تمرکز بر اطمینان از ادامه کار اصلی دادگاه، به تجزیه و تحلیل و کاهش تاثیر این حادثه ادامه خواهد داد.
سخنگوی دادگاه کیفری بینالمللی، فادی العدبالله به وبسایت بلیپینگ کامپیوتر (BleepingComputer) گفت که این دادگاه نمی تواند جزئیات یا اطلاعات بیشتری ارائه دهد.
دیوان کیفری بینالمللی یک دادگاه بینالمللی است که بزرگترین جرایمی که سراسر جهان را تحت تأثیر قرار میدهند، از جمله جنایات جنگی، نسلکشی و جنایات علیه بشریت را بررسی و پیگرد قانونی میکند.
به عنوان مثال، در مارس 2023، دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه را در رابطه با جنایات مرتبط با تهاجم روسیه به اوکراین صادر کرد.
دیوان کیفری بین المللی در سال 2002 پس از لازم الاجرا شدن اساسنامه رم در دادگاه کیفری بین المللی، تأسیس شد و تا مارس 2023، 123 کشور عضو داشته است.