about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رئیس جمهور روسیه در پی افزایش تعداد حملات سایبری به روسیه توسط "ساختارهای دولتی" خارجی از اقدامات تقویتی برای بهبود امنیت سایبری این کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، گزارشات کرملین نشان می‌دهد دولت های خارجی در حمله به وب سایت های بسیاری از شرکت های دولتی و نیز وب سایت های خبری روسیه دست دارند و اخیراً «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه در همین خصوص اظهار داشته است که دولت وی در راستای این اتفاقات اقداماتی را برای مقابله انجام خواهد داد.

پوتین با بیان اینکه رسانه‌ها و موسسات مالی این کشور نیز در لیست اهداف قرار دارند، اظهار داشت:

«تلاش‌های هدفمند برای از کار انداختن منابع اینترنتی و زیرساخت‌های اطلاعاتی مهم روسیه در جریان است. حملات جدی علیه سایت‌های رسمی سازمان‌های دولتی انجام شده است. تلاش‌ها برای نفوذ غیرقانونی به شبکه‌های شرکت‌های پیشرو روسی نیز بسیار بیشتر شده است.»

«محدود کردن دسترسی به خدمات فناوری اطلاعات، نرم‌افزارها و محصولات خارجی به یکی از ابزارهای فشار تحریمی بر علیه روسیه مبدل شده و تعدادی از تامین کنندگان غربی به طور یکجانبه پشتیبانی فنی و ارسال تجهیزات خود را به روسیه متوقف کرده اند.»

پوتین در نشستی با شورای امنیت روسیه اعلام کرد که این کشور باید امنیت اطلاعات را در بخش‌های کلیدی بهبود بخشد و به استفاده از فناوری و تجهیزات داخلی روی آورد.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.