about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تامین انرژی با راکتور قابل حمل

پژوهشگران آمریکایی در حال توسعه نیروگاه هسته ای قابل حملی، برای تأمین انرژی میدان نبرد هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «defenseone»؛ حمل منابع سوختی در میدان های جنگ بسیار خطرناک است و کوچک ترین اشتباهی باعث به وقوع پیوستن خسارت جبران ناپذیری می شود. به همین منظور پژوهشگران آمریکایی در حال توسعه ی شیوه ای هستند که تولید برق را در پایگاه های از راه دور نیز امکان پذیر می کند و در نتیجه خطراتی که ارتش را تهدید می کنند به شدت کاهش می یابند.

آزمایشگاه ملی لس آلاموس (Los Alamos National Laboratory) و شرکت وستینگهاوس (Westinghouse) برای رفع چالش یاد شده، در حال طراحی نوعی راکتور هسته ای کوچک و قابل حمل هستند. در این راکتور به جای آب از فناوری لوله های گرمایی برای انتقال حرارت استفاده می شود؛ به همین علت نسبت به نمونه هایی که با آب خنک می گردند، از ایمنی بیشتری برخوردار هستند. این نیروگاه می تواند حداقل یک مگاوات برق ایمن و پایدار را برای 10 سال یا حتی بیشتر تولید کند. این میزان انرژی تولیدی تقریباً برای تأمین نیروی یک تیپ نظامی متشکل از 1.5 تا 4 هزار سرباز کافی است.

هسته ی مرکزی راکتور یاد شده دارای ابعادی معادل سطل زباله ی موجود در سطح شهر است و همه ی سامانه را نیز می توان در پشت یک کشتی یا کامیون کوچک قرار داد. این نوآوری به اندازه ای کوچک است که به سادگی می توان آن را به مناطق یا جزایر دور از دسترس انتقال داد. در نتیجه نیاز حیاتی واحدهای نظامی به سوخت از طریق شیوه ی ایمن تری تأمین می گردد.

ابزار مورد بحث نمونه ای ارتقا یافته از راکتوری به نام کیلوپاور (Kilopower) است که لس آلاموس در گذشته برای ناسا تولید کرد تا در ساخت کلونی روی ماه و مریخ از آن استفاده شود.

کیلوپاور، ابعادی برابر با یک چمدان دارد و می تواند بین یک تا 10 کیلووات انرژی تولید کند. قابلیت تنظیم خودکار این فناوری ویژگی کلیدی آن به حساب می آید. به این معنا که با توجه به پدیده های فیزیکی و میزان انرژی مورد نیاز، قادر است، میزان تولید الکتریسیته ی خود را کاهش یا افزایش دهد.

سوخت راکتور یاد شده اورانیومی با درجه ی پایین غنی سازی شده است که در رده ی سلاح ها قرار نمی گیرد. این سوخت در یک محفظه ی فولادی یکپارچه قرار می گیرد تا یک مرکز هسته ای فرعی حیاتی ایجاد کنند. این مرکز توسط یک بازتاب دهنده ی نوترونی احاطه شده است و یک میله ی خاموش (shut-down rod) ساده نیز در آن وجود دارد. حرارت بالای ایجاد شده به علت واکنش شکافت نیز به شکل مؤثری توسط لوله های انتقال گرمایی منتقل و به نیروی الکتریسیته تبدیل می شود.

Paragraphs
تامین
تامین انرژی با راکتور قابل حمل
تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.