about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تاسیس کارخانه اینتل در لهستان

اینتل برای تامین نیاز تراشه اروپا، کارخانه ۴.۶ میلیارد دلاری در لهستان احداث میکند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،اینتل قصد دارد ۴.۶ میلیارد دلار برای ساخت یک مرکز مونتاژ و تست نیمه رسانا در لهستان سرمایه گذاری کند.

شرکت تراشه ساز اینتل در بیانیه ای مطبوعاتی اعلام کرد که این کارخانه حدود ۲۰۰۰ شغل در اینتل ایجاد خواهد کرد. انتظار میرود این نیروگاه تا سال ۲۰۲۷ به بهره برداری برسد.

سهام اینتل ،امسال 35 درصد رشد داشته است.

این شرکت یک کارخانه ساخت ویفر (برش نازک از نیمه رسانا)را در ایرلند اداره میکند و سال گذشته برنامه های خود را برای یک کارخانه دیگر در آلمان اعلام کرد. به گفته اینتل، این کارخانه در لهستان به ایجاد اولین زنجیره ارزش تولید نیمه رسانا پیشرفته در اروپا کمک خواهد کرد.

پت گلسینگر، مدیرعامل اینتل گفت: لهستان هم اکنون خانه عملیات های اینتل است و موقعیت خوبی برای همکاری با سایت های اینتل در آلمان و ایرلند دارد.

به گزارش بلومبرگ ، اینتل قرار است حدود ۱۱ میلیارد دلار یارانه از دولت آلمان برای کارخانه تراشه سازی خود در این کشور دریافت کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد