about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تاسیس مرکز هوش مصنوعی هوآوی در سنگاپور

هوآوی به منظور توسعه اقتصاد محلی سنگاپور و پرورش متخصصان این کشور، یک مرکز هوش مصنوعی تأسیس کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ هوآوی به تازگی یک آزمایشگاه در سنگاپور افتتاح کرد. هدف از این کار ایجاد بستری، به منظور توسعه پروژه‌های هوش مصنوعی ، ارائه دسترسی به پلتفرم ابری و مدل آرت (ModelArt) هوش مصنوعی و چندین مورد دیگر اعلام شد. این مرکز در پارک تجاری چانگی (Changi) قرار داشته و از شبکه 5G پشتیبانی می‌کند. همچنین جلسات و کارگاه‌های آموزشی پیرامون هوش مصنوعی در آن برگزار خواهند شد.

هوآوی اعلام کرد مرکز یاد شده طرح‌های اثبات مفهوم، آزمایش‌های رایگان و کیت توسعه آفلاین هوش مصنوعی را به منظور ساده‌سازی تحقیق و توسعه این حوزه ارائه می‌دهد. به علاوه یکی دیگر از اهداف این اقدام کمک به پرورش اکوسیستم اقتصاد محلی سنگاپور است تا راهبردهای ملی هوش مصنوعی خود را راه‌اندازی کند.

افتتاح آزمایشگاه بالا با مواردی شامل یادگیری مباحث هوش مصنوعی توسط مشتریانی مانند «DIGI» و «Ulearning» می‌شود. همچنین 5 تفاهم‌نامه دو جانبه با سازمان‌های محلی مانند « MI Robotic»، «Navinfo Datatech»، «OTSAW»، «Neolix Technologies»، «Shanghai Zhenhua Heavy Industries»، «Shanghai Enfon Robotics Co» و شرکت‌های واقعیت مجازی و افزوده «Hiverlab » و «Hellohold» نیز امضا شده است.

همکاری‌های یاد شده به منظور توسعه عملیات دریایی، وسایل نقلیه خودمختار، روباتیک و تولیدات هوشمند انجام می‌گیرد.

یکی دیگر از طرح‌های هوآوی در قالب آزمایشگاه یاد شده «m+3+1» نام دارد. هدف این پروژه آموزش 100 معمار هوش مصنوعی و هزار توسعه‌دهنده‌ی آن در سنگاپور تا 3 سال آینده است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.