about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تأیید هویت دومرحله‌ای (بدون پیامک)

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ به دنبال افزایش سوءاستفاده‌های امنیتی، ارسال پیامکی رمز دوم برای کاربران به شیوه‌ای متداول برای ارتقای امنیت حساب‌های کاربری در اینترنت مبدل شد، اما ظاهراً این شیوه هم در حال منسوخ شدن است.

سیستم تأیید هویت دومرحله‌ای در سال‌های گذشته به‌شدت متداول شده بود و شرکت‌های تجاری هم در کنار افراد عادی به استفاده از آن می‌پرداختند؛ زیرا دسترسی هکرها به کد دوم پیامک شده به گوشی کاربر کار دشواری به نظر می‌رسید.

اما حالا موسسه ملی استاندارد و فناوری در آمریکا هشدار داده که نهادهای دولتی با شناسایی هویت کاربران تلفن همراه می‌توانند به این کدهای شخصی هم دسترسی داشته باشند. موسسه مذکور امنیت شیوه انتقال کد رمز با استفاده از پیامک را به علت امکان استراق سمع از آن زیر سؤال برده است.

موسسه مذکور کارایی این شیوه را هم زیر سؤال برده و معتقد است سازمان‌های استفاده‌کننده از این شیوه باید مطمئن شوند که شماره متصل به یک حساب کاربری عملاً شماره‌ای در یک شبکه تلفن همراه است و نه شماره‌ای تولیدشده با استفاده از نرم‌افزارهای مختلف تلفن اینترنتی؛ به‌بیان‌دیگر این شیوه تأیید هویت به دلایل مختلف کارآیی خود را ازدست‌داده و در کنار آن استفاده از ایمیل یا نرم‌افزارهای پیام‌رسان هم نمی‌تواند برای دریافت رمز دوم مناسب باشد؛ زیرا امکان دست‌کاری مالکیت آن‌ها وجود دارد.

یک نگرانی دیگر در مورد ارسال کدهای دوم به‌صورت پیامکی این است که متن این پیام‌ها بر روی صفحه قفل‌شده گوشی نمایش داده می‌شود و این کار ازنظر امنیتی درست نیست.

این موسسه حتی شیوه تأیید هویت بیومتریک را نیز خالی از اشکال ندانسته، زیرا در برخی موارد می‌توان سیستم‌های مذکور را با نمایش عکاس کاربر به‌جای چهره واقعی وی فریب داد. البته تمامی سیستم‌های تأیید هویت بیومتریک تا بدین حد دچار ضعف نیستند.

تازه ترین ها
تشدید
1405/05/16 - 14:59- هوش مصنوعي

تشدید آزمایش‌های سایبری به علت عوامل فریبکار هوش مصنوعی

عوامل فریبکار هوش مصنوعی، مؤسسه بریتانیایی را مجبور به تشدید آزمایش‌های سایبری کرد.

سنگاپور در حال بررسی قوانین سنی رسانه‌های اجتماعی است

سنگاپور در حال بررسی قوانین سنی رسانه‌های اجتماعی است که می‌تواند مانع از دسترسی کودکان زیر ۱۳ سال به پلتفرم‌های تعیین‌شده شود.

رونمایی
1405/05/16 - 13:47- آمریکا

رونمایی ترامپ از اقدامات تجاری خود برای رقابت با چین

ترامپ از اقدامات تجاری خود برای رقابت با چین در حوزه انرژی خورشیدی و تراشه‌ها رونمایی کرد.