about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

پیش‌تر شایعاتی منتشر شده بود مبنی بر اینکه پی‌پل، یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در حوزه فناوری‌های مالی، به‌دنبال راه‌اندازی ارز دیجیتال باثبات خود استان.

به گزارش کارگروه فناوری سایت‌بربان به نقل از کوین دسک، روز گذشته اطلاعات پی‌پل اعلام کرد که با توجه به توسعه تجارت و فعالیت‌های این شرکت در زمینه دیجیتال، پی‌پل تصمیم گرفته است استیبل کوین مخصوص به خودش را راه‌اندازی کند. پیش‌تر هم‌هایی‌ منتشر کردند که یکی از زیرمجموعه‌های این شرکت به‌نام کیرو (Curv) روی توسعه یک استیبل کوین کار می‌کند.

گزارش پی‌پل گفته است:

به‌دنبال راه‌اندازی یک استیبل کوین هستیم. اگر آن را راه‌اندازی کنیم و در این مسیر پیشرفت کنیم، از نزدیک با قانون‌گذاران همکاری کنیم.

استیو موزر (Steve Moser) توسعه می دهد که برای اولین بار این خبر را به صورت عمومی اعلام کرد. او در اپلیکیشن نسخه آیفون پی‌پل یک کد مخفی و عکسی کشف کرده بود که این شرکت در حال توسعه استیبل کوین اختصاصی خود را نشان می‌داد. این ارز دیجیتال باثبات ظاهراً پی‌پل کوین (PayPal Coin) نام دارد و پشتوانه مالی آن آمریکاست.

پی‌پل اخیراً در صنعت ارزهای دیجیتال به‌شدت فعال می‌شود. این تعداد ارزهای دیجیتال را که مشتریانش می‌توانند خرید و فروش افزایش دهند، روی آموزش کاربران خود در زمینه ارزهای دیجیتالی سرمایه‌گذاری کرده و به جستجوی کاربران از ارزهای دیجیتال خود می‌پردازند تا با امنیت امنیت دریافت کنند و به سایر ارزهای دیجیتال انتقال دهند.

طبق گفته‌های پیپل، این تصاویر و کدهای پنهان در جریان برنامه‌های نرم‌افزاری رفته‌اند که به‌طور جدی در این شرکت برگزار می‌شود. در چنین رویدادهایی مهندسان نرم‌افزار با همکاری مشترک می‌توانند در مدت زمان کوتاهی یک محصول جدید طراحی کنند و آن را توسعه دهند. محصولی که ممکن است به صورت عمومی منتشر شود. گفتنی است که این رویداد در بخش بلوک چین و آرزوهای دیجیتال پی‌پل برگزار می‌شود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد