about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته محققان، سرورهای سازمان ملل متحد مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ براساس گزارش بلومبرگ، سرورهای سازمان ملل متحد اوایل امسال مورد حمله سایبری قرار گرفتند. طبق این گزارش، هدف مهاجمان نه تنها آسیب رساندن به سیستم‌ها یا درخواست باج، بلکه جمع‌آوری اطلاعاتی بود که بعداً می توانستند از آنها استفاده کنند یا به دیگر عوامل مخرب بفروشند. استفان دوجاریک (Stéphane Dujarric)، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل، ضمن تأیید این گزارش گفت که این حمله در ماه آوریل سال جاری رخ داده بود.

دوجاریک در بیانیه منتشر شده در وب‌سایت سازمان ملل گفت :

«این حمله قبل از اطلاع‌رسانی به ما، از سوی شرکتی که در مقاله بلومبرگ به آن اشاره شد، شناسایی و اقدامات اصلاحی برای کاهش تأثیر این نقض از قبل برنامه‌ریزی شده بود و در حال اجرا بود. سازمان ملل متحد اغلب مورد حملات سایبری، از جمله کمپین‌های مداوم، قرار می‌گیرد. ما همچنین تأیید می‌کنیم که حملات بیشتری شناسایی و به آنها پاسخ داده شده که مربوط به نقض قبلی است.»

بنابه ادعای بلومبرگ، به نظر می‌رسد این نقض پیچیده نبوده و احتمالاً هکرها از نام کاربری و رمز عبور سرقت شده کارمند سازمان ملل، خریداری شده از وب تاریک، استفاده کرده‌اند. اعتبارنامه‌ها مربوط به یک حساب در نرم‌افزار مدیریت سازمان ملل به نام «Umoja» بوده و از آنجا مهاجمان توانستند به شبکه دسترسی عمیق‌تری پیدا کنند. براساس این گزارش، اولین تاریخ شناخته شده دسترسی هکرها به سیستم 5 آوریل امسال بود و آنها همچنان از 7 اوت سال جاری در شبکه فعال بوده‌اند.

مارک آرِنا (Mark Arena)، مدیرعامل شرکت اطلاعات امنیتی اینتل 471، در گتفگو با خبرگزاری اعلام کرد :

«از آغاز سال 2021 ما شاهد فعالیت مجرمان سایبری با انگیزه‌های مالی متعددی بوده‌ایم که به سیستم Umoja اجرا شده از سوی سازمان ملل دسترسی می‌فروشند. رمزهای عبور مورد استفاده در این حمله از سوی روس‌زبانان به عنوان بخشی از گروهی از ده‌ها نام کاربری و گذرواژه برای سازمان‌های مختلف به قیمت 1000 دلار برای فروش در وب تاریک به فروش گذاشته شدند.»

همانطور که گفته شد، سازمان ملل متحد و آژانس‌های آن قبلاً هدف حملات سایبری بوده‌اند. در سال 2019 ، مجله فوربس گزارش داد که زیرساخت‌های اصلی سازمان ملل در حمله سایبری، که از آسیب پذیری پلتفرم شیرپوینت (SharePoint) مایکروسافت استفاده می‌کرد، به خطر افتاده‌اند و این اطلاعات تنها ماه‌ها بعد به طور رسمی تأیید شد. در ابتدای سال جاری، گزارش شد که یک آسیب‌پذیری در سیستم، که دسترسی به بیش از 100 هزار پرونده کارکنان برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد (UNEP) را ممکن می‌سازد، کشف و قبل از هرگونه آسیب پچ شده است.

منبع:

تازه ترین ها
هوش
1404/02/16 - 08:02- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی فرمان جنگنده‌های چین را در دست گرفت!

چین با کمک هوش مصنوعی DeepSeek نسل جدید جنگنده‌های رادارگریز را طراحی می‌کند و آماده رقابت با غول‌های فناوری غربی است.

رفع
1404/02/16 - 08:00- هوش مصنوعي

رفع ناترازی با هوشمندسازی؛ هوش مصنوعی چگونه مصرف برق را کم می‌کند

رئیس انجمن‌صنفی کارفرمایی شرکت‌های فناور هوش مصنوعی واقتصاد دیجیتال ایران گفت: با کاربست هوش مصنوعی در صنایع مختلف تا ۵۰ درصد صرفه‌جویی، بهینه سازی و در نهایت بهره‌وری حاصل می شود.

راه‌اندازی
1404/02/16 - 08:00- آسیا

راه‌اندازی اولین مرکز داده ملی اندونزی

اولین مرکز داده ملی اندونزی قرار است در ماه ژوئن سال جاری راه‌اندازی شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.