about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

برلین تأیید کرد که رژیم صهیونیستی از 2 پهپاد رزمی هِرون برای جنگ با حماس استفاده کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که بوریس پیستوریوس (Boris Pistorius)، وزیر دفاع آلمان، به رژیم صهیونیستی برای استفاده از 2 پهپاد جنگی هِرون (Heron TP) برای حمله به حماس در نوار غزه چراغ سبز نشان داد.

پهپادهای جنگی هِرون پهپادهایی با مقاومت و پایداری پرواز طولانی مدت (HALE) در ارتفاع بالا هستند که توسط صنعت هوافضای اسرائیل (IAI) تولید می‌شوند. در ژوئن 2018، آلمان چندین پهپاد را برای مدت طولانی در یک معامله 3 میلیارد دلاری اجاره کرد. این قرارداد شامل اجاره 7 هواپیمای بدون سرنشین هال، آموزش و صدور گواهینامه اپراتورهای آلمانی و استفاده از زیرساخت‌های مربوطه نیروی هوایی رژیم صهیونیستی بود. یک اسکادران مشترک آلمان و رژیم غاصب به نام اسکادران بارون سرخ (Red Baron) در پایگاه هوایی تل نوف (Tel Nof) اسرائیل برای آموزش خلبانان آلمانی ایجاد شد.

این 2 پهپاد که در ابتدا برای آموزش 16 اپراتور آلمانی در نظر گرفته شده بودند، اکنون در سرزمین‌های اشغالی باقی خواهند ماند تا به حملات رژیم کودک‌کش در جنوب اراضی اشغالی کمک کنند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد