about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

فرماندهی سایبری آمریکا در جدیدترین اظهارات خود بر پیشگام بودن نسبت به دشمنان در حوزه امنیت سایبری تأکید کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فرماندهی سایبری آمریکا در سخنرانی این هفته خود بر لزوم جلو بودن از تلاش‌های امنیت سایبری دشمنان برای دستیابی به مزیت راهبردی تأکید کرد.

ژنرال پائول ناکاسونه که مدیر آژانس امنیت ملی آمریکا نیز است، روز پنجشنبه به انجمن ارتباطات و الکترونیک نیروهای مسلح غیردولتی آمریکا گفت:

فرماندهی سایبری به‌طورمعمول تیم‌هایی از کارشناسان امنیت سایبری نظامی را می‌فرستد تا در برابر دشمنانی که به دعوت شرکای خارجی‌شان جنگ سایبری انجام می‌دهند محافظت کند.

وی خاطرنشان کرد، غیر از اهداف نظامی، اقتصاد، زیرساخت و شبکه برق آمریکا هم هدف حملات سایبری قرار می‌گیرند. دشمنان ما برخلاف آنچه قبلاً دیده‌ایم با گستردگی و مهارت عمل می‌کنند.

اوگفت:

سطح تاکتیک‌های دشمنان فراتر از فیشینگ و بهره‌برداری از رمز عبورهای ضعیف است و به سطح هدف‌گیری و نفوذ به سیستم‌های رایانه‌ای و بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌ها تکامل‌یافته است.

این فرمانده آمریکایی ادامه داد:

محاسبات جدید خطر، زمینه تهدیدات سنتی را تغییر داده است.

ناکاسونه افزود:

چین ازنظر اقتصادی، دیپلماتیک، نظامی و فنی دارد قاطع‌تر می‌شود. این کشور به دنبال تضعیف یک نظم بین‌المللی پایدار و آشکار برای ایجاد اعتبار و سلطه خود در سیستم جهانی است.

روسیه هم توانایی خود برای انجام عملیات نفوذ در بسیاری از کشورها، اغلب با قدرت رسانه‌های اجتماعی را نشان داده است.

وی همچنین در توضیح اینکه چرا حملات روبه‌جلو مهم است اعلام کرد:

زمانی که ما عملیات‌هایی بیرون از مرزهای خود انجام می‌دهیم، می‌توانیم ابزارها و تجارت‌های دشمنانمان را شناسایی کنیم و من گمان می‌کنم این صنعت باعث رشد ما است. من فکر می‌کنم این دقیقاً همان‌جایی است که ما باید باشیم و همان چیزی است که شرکای ما دوست دارند در آن زمینه با ما همکاری کنند.

ناکاسونه در انتها یادآور شد، این فرماندهی درگیر بررسی چندین حمله سایبری ازجمله، حمله به شرکت توزیع نفت کولونیال و شرکت سولارویندز است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد