about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

رئیس دانشگاه بن گوریون در کنفرانس سایبری سایبرتک مدعی شد که شهر بئرشبع به تسریع صحنه امنیت سایبری اسرائیل کمک می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس دانشگاه بن گوریون (BGU) در کنفرانس جهانی سایبرتک در تل‌آویو ادعا کرد که بدیهی است امنیت سایبری در دنیای دیجیتالی امروزی از اهمیت بالایی برخوردار است. منطقه اطراف دانشگاه بن گوریون (BGU) پردیس مارکوس (Marcus) نگِب در بئرشبع (Beersheba) به سرعت در حال تبدیل شدن به یک منطقه نوآوری منحصر به فرد و در حال پیشی گرفتن از بسیاری از مکان‌های دیگر در سراسر جهان است. در اینجا ترکیبی از 4 نیروی منحصر به فرد، دانشگاه، صنعت، دولت و ارتش وجود دارد که همگی در رشد تخصص امنیت سایبری نقش دارند.

همانطور که نتانیاهو، نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، در سال 2019 گفت :

«در بئرشبع، دانشگاه بن گوریون وجود دارد. اینجاست که ما اطلاعات نظامی خود را قرار می‌دهیم. این جایی است که مرکز فرماندهی مرکزی برای دفاع از اسرائیل در برابر حملات سایبری و پارک سایبری برخی قدرت‌های پیشرو امنیت سایبری را دارید و همه اینها در فاصله 200 متری است. ما اکنون در بئرشبع این مجموعه را ایجاد می‌کنیم که همان نوع توسعه‌ای را که من در «MIT» دیدم و شما ممکن است در سانفرانسیسکو دیده باشید، تشویق کند.»

نتانیاهو مدعی شد که این اکوسیستم مشابه MIT یا سانفرانسیسکو نیست و خیلی بیشتر است. MIT و سانفرانسیسکو، تیم واکنش اضطراری سایبری اسرائیل (CERT) یا پایگاه فناوری اطلاعات ارتش اسرائیل را به عنوان بخش جدایی‌ناپذیر اکوسیستم خود ندارند.

فقط کمی بیش از نیم سال پیش، دانشکده نرم‌افزار و حرفه‌های داده ارتش اسرائیل در یکی از ساختمان‌های پیشرفته در پارک «Gav-Yam Negev»، که به طور مشترک متعلق به بن گوریون و شهرداری بئرشبع است، افتتاح شد. بیش از 900 سرباز در آنجا تحصیل می‌کنند و بسیاری از فرماندهان و معلمان آنها به موازات خدمت خود، دوره‌های کارشناسی مهندسی سیستم‌های اطلاعات را در بن گوریون آغاز کرده‌اند.

طی 2 سال، زمانی که پایگاه جدیدشان در مجاورت دانشگاه و پارک افتتاح شود، 7000 سرباز دیگر فناوری اطلاعات به آنها ملحق خواهند شد؛ و در سال 2027، 15 هزار نفر دیگر از پایگاه اطلاعاتی پیشرفته که در چند کیلومتری شمال دانشگاه ساخته شده، خواهند پیوست.

به گفته محققان، منطقه بئرشبع همچنان به مرکز نوآوری و برتری امنیت سایبری خود اضافه می‌کند و تعداد فزاینده‌ای از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های تاسیس‌شده برای محافظت از زندگی آنلاین فعالیت می‌کنند.

دیوید بن گوریون (David Ben-Gurion)، اولین نخست وزیر اسرائیل، زمانی گفت که جهان به 2 دسته تقسیم می‌شود : کسانی که برای ساختن آینده‌ای بهتر تلاش می‌کنند و کسانی که برای زنده نگه داشتن گذشته می‌جنگند. اما این نقل قول از بن گوریون یک تهدید سایبری جدید را آشکار می‌کند : هوش مصنوعی مولد.

ضمن تلاش برای ساختن آینده‌ای امن‌تر، باید به چالش‌های دائما در حال تغییر توجه داشت. این مستلزم تعهد به یادگیری و نوآوری مستمر است. به همین دلیل مراکزی مانند اکوسیستم سایبری بئرشبع بسیار اهمیت دارند. با گرد هم آوردن کارشناسان از زمینه‌ها و بخش‌های مختلف، می‌توان از یکدیگر آموخت و راه‌های جدیدی را برای مقابله با چالش‌های پیچیده شناسایی کرد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/05 - 23:00- آسیب پذیری

هشدار درباره دو آسیب‌پذیری خطرناک در تجهیزات سیتریکس

دو آسیب‌پذیری روزصفر در «Citrix NetScaler ADC» و «Gateway» شناسایی شده که طبق گزارش‌ها در حملات واقعی مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند.

هشدار
1405/07/05 - 16:25- اروپا

هشدار دانمارک درباره حملات سایبری احتمالی روسیه

دانمارک با تشدید سطح تهدید سایبری، نسبت به حملات احتمالی روسیه هشدار داد.

هوش
1405/07/05 - 16:08- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ابزار هکرها برای موج جدید حملات سایبری

کارشناسان معتقدند که هکرها حساب‌ها و سرورهای هوش مصنوعی را برای دامن زدن به رونق جدید جرایم سایبری می‌ربایند.