about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کنیا و آمریکا، بر تقویت و گسترش همکاری‌ها در زمینه سایبر و سیاست‌های اقتصاد دیجیتال با یکدیگر، تأکید کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ایالات متحد آمریکا و دولت کنیا، در نشستی، بر گسترش همکاری‌های مشترک در زمینه داشتن یک فضای دیجیتال امن و قابل‌اعتماد، در جریان گفتگوهای اقتصاد دیجیتال و فضای سایبری، تأکید کردند.
در این دور از گفتگوها که در نایروبی –پایتخت کنیا- انجام شد، دو کشور در مورد آینده اقتصاد دیجیتال با یکدیگر به گفتگو نشستند و بر حمایت از فرصت‌های موجود سرمایه‌گذاری به‌وسیله مقابله با جرائم اینترنتی و ارتقاء امنیت سایبری، تأکید کردند.
در این گفتگوها، موضوعاتی نظیر همکاری‌های سیاسی، اشتراک‌گذاری اطلاعات، ایجاد ظرفیت‌ها و تأکید بر همکاری‌های بخش خصوصی و عمومی مطرح شد و طرفین، خواستار تقویت همکاری در موارد مذکور شدند. مقامات کنیایی و آمریکایی، با استقبال از مباحث مطرح‌شده، اشتراک‌گذاری اطلاعات را، مؤثرترین راه برای مقابله با جرائم سایبری برشمردند.
جو موکرو (Joe Mucheru)، وزیر اطلاعات، ارتباطات و فناوری اطلاعات کنیا، به‌عنوان نماینده این کشور در مذاکرات با طرف آمریکایی شرکت کرد. تعدادی از وزرای کنیایی نظیر وزیر تحصیلات عالی و علم و فناوری، امور خارجه و تجارت بین‌الملل نیز در این دور از گفتگوها، وزیر ارتباطات را همراهی کردند.
همچنین، بسیاری از شرکت‌های خصوصی کنیایی و آمریکایی و تعدادی از شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات و امنیت سایبری آمریکایی، نظیر مایکروسافت، سیمنتک و تعدادی از اپراتورهای تلفن همراه، از جمله شرکت‌کنندگان در نشست‌های مشترک دو کشور بودند.
مذاکرات بین آمریکا و کنیا، در زمینه فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال، از حدود پنج سال پیش آغاز شده است و آمریکا، به بهانه گسترش فناوری در قاره سیاه و افزایش امنیت سایبری، سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای را در بازار دست‌نخورده سایبری این کشور آغاز کرد.
البته تنها آمریکا نیست که به این بهانه، حضور گسترده‌ای در این قاره دارد و رژیم صهیونیستی نیز تلاش می‌کند تا از این طریق، نفوذش را در کشورهای آفریقایی گسترش دهد.
 

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.