about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سرویس مخفی امریکا قصد دارد ضمن راه‌اندازی کارگروه جرائم سایبری، این کارگروه را با کارگروه جرائم مالی و الکترونیکی ادغام کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سرویس مخفی ایالات‌متحده (Secret Service) پس از ادغام کارگروه جرائم مالی (FCTF) و کارگروه جرائم الکترونیکی (ECTF) در یک شبکه واحد و یکپارچه، از ایجاد کارگروه جرائم سایبری (CFTF) خبر داد.

هدف کارگروه جرائم سایبری تحقیق و دفاع از افراد و مشاغل آمریکایی در برابر جرائم مالی سایبری است. ازجمله این جرائم می‌توان به هک مشاغل از طریق ایمیل، کلاه‌برداری‌های مالی، حملات باج افزاری، نشت اطلاعات و فروش غیرقانونی اطلاعات شخصی و کارت‌های اعتباری سرقت شده در اینترنت و وب تاریک نام برد.

سرویس مخفی امریکا خاطرنشان کرد:

شورای مشاوران اقتصادی کاخ سفید (CEA) تخمین می‌زند که فعالیت‌های سایبری مخرب در سال 2016 بین 57 تا 109 میلیارد دلار به اقتصاد امریکا ضربه زده است. ما می‌توانیم به‌واسطه کارگروه جرائم سایبری خود تلاش جمعی در این نبرد مهم را هدایت کنیم.

تمرکز بر جرائم مالی سنتی و سایبری

تلفیق این دو کارگروه با کارگروه جرائم سایبری به سرویس مخفی اجازه می‌دهد تا با ارتقاء هماهنگی و به اشتراک‌گذاری منابع و تخصص و اطلاعات، توانایی مأمورین خود را در جلوگیری، شناسایی و کاهش جرائم سایبری مالی تقویت کند.

روند ادغام کارگروه جرائم مالی و الکترونیکی از ماه مارس 2020 آغاز شد و کارگروه جرائم سایبری نیز پس از دو سال برنامه آزمایشی نتیجه ادغام جرائم مالی سنتی و سایبری است.

سرویس مخفی امریکا اظهار داشت:

همگرایی این دو کارگروه به این دلیل بود که محققان جرائم مالی بدون درک بخش‌های مالی و اینترنت و مؤسسات صنعتی دیگر نمی‌توانستند در زمینه اموال و جرائم سایبری تحقیقات مؤثر انجام دهند. کارگروه جرائم سایبری امکان به اشتراک‌گذاری بهتر داده‌ها، اتحاد نهادی و توسعه مهارت‌های تحقیقاتی را فراهم کرده است.

این سرویس آمریکایی در ادامه اعلام کرد:

سرویس مخفی امریکا به‌واسطه کارگروه جرائم سایبری توانسته از صدها جرائم سایبری جلوگیری کند. سرویس یادشده همچنین در حال بررسی و مبارزه با مجرمانی است که از طریق برنامه‌های بیکاری در آمریکا به دنبال کلاه‌برداری هستند.

فعالیت کارگروه‌های جرائم سایبری در 42 دفتر

مایکل دی امبروسیو (Michael D’Ambrosio) معاون سرویس مخفی امریکا اظهار داشت:

ایجاد کارگروه جرائم سایبری، متخصصان و تحلیلگرانی ارائه می‌دهد که طبق جدیدترین تکنیک‌های تحلیلی آموزش‌دیده و مجهز به پیشرفته‌ترین فن‌آوری‌ها هستند.

سرویس مخفی امریکا هم‌اکنون در 42 دفتر داخلی و 2 دفتر بین‌المللی در لندن و روم در حال انجام کار است.

وزارت امنیت داخلی امریکا قصد دارد تعداد این دفترها را در امریکا و سطح جهان به بیش از 160 دفتر افزایش دهد.

در سال 2019 کارگروه‌های جرائم مالی و الکترونیکی توانستند به تمام اهداف تحقیقاتی خود دست یابند و توانستند از 7.1 میلیارد دلار کلاه‌برداری احتمالی جلوگیری کنند.

سرویس مخفی امریکا قصد دارد با این ادغام جدید، مطمئن شود که بازرسان سرویس مخفی امریکا می‌توانند با موفقیت از سیستم مالی این کشور در برابر جرائم مالی خارجی دفاع کند.

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.