about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تأسیس مرکز هوش مصنوعی در عربستان

کشور عربستان قصد دارد به منظور بهبود کارآفرینی و ایجاد تحول دیجیتال، یک مرکز هوش مصنوعی راه‌اندازی کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ عبدالله السواوه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عربستان، اعلام کرد حکم سلطنتی تأسیس یک مرکز هوش مصنوعی در این کشور، به شکل‌گیری نوآوری و تحول دیجیتال در آن می‌انجامد.

سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان به تازگی به‌منظور تأسیس یک مرکز ملی هوش مصنوعی و سازمانی با نام دفتر مدیریت داده‌های ملی، دستوری را صادر کرده است. این مراکز با سازمان‌های داده سعودی (Saudi Data) و «اداره هوش مصنوعی» (Artificial Intelligence Authority) مرتبط خواهند بود.

السواوه توضیح داد که تأسیس مرکز یاد شده در راستای اهداف طرح چشم‌انداز پادشاهی 2030 (Kingdom’s Vision 2030) انجام می‌گیرد. همچنین به پیشرفت مؤثر برنامه‌های کاربری هوش مصنوعی و ابر داده کمک خواهد کرد.

مقام یاد شده همچنین شرح داد که تأسیس مرکز هوش مصنوعی نشان‌دهنده، توسعه قابلیت‌های دیجیتالی و ساخت آینده‌ای بر پایه هوش مصنوعی و نوآوری در عربستان است.

وی افزود، هوش مصنوعی باعث افزایش بهره‌وری، بهبود فرآیند تصمیمی گیری در همه‌ی زمینه‌ها، ارائه خدمات ب بهتر به شهروندان می‌شود. همچنین افق‌های جدیدی را به‌منظور تحریک کارآفرینان و پشتیبانی از جوانان کشور بازخواهد کرد.

تازه ترین ها
ترامپ:
1405/05/18 - 17:38- آمریکا

ترامپ: دارندگان خودروهای برقی دیوانه و بیمار هستند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اظهاراتی را علیه دارندگان خودروهای برقی مطرح کرد.

سرمایه‌گذاری
1405/05/18 - 17:05- سایرفناوری ها

سرمایه‌گذاری اس‌کی هاینیکس در تولید DRAM و NAND

شرکت اس‌کی هاینیکس مبلغ ۳۸ میلیارد دلار در تولید DRAM و NAND سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

تقویت
1405/05/18 - 16:26- هوش مصنوعي

تقویت حفاظت‌های زیست‌شناسی مدل فِیبل ۵ توسط آنتروپیک

آنتروپیک، حفاظت‌های زیست‌شناسی مدل فِیبل ۵ را جهت آزمایش‌های بهداشتی، بالینی و آموزشی تقویت کرد.