about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تأسیس مرکز مطالعات بدافزارها

آی‌باس یک شرکت ارائه‌دهنده امنیت رایانه، گوشی‌های موبایل و همچنین طرح‌ها و نوآوری‌هایی در برابر حملات سایبری است.
این شرکت در گزارشی که روز دوشنبه (27 آوریل) ارائه کرد، اعلام داشت که به‌زودی یک مرکز مطالعات و تحقیقات بر روی بدافزارها تأسیس خواهد کرد و هدف از تأسیس آن، جلوگیری از سرقت اطلاعات به هنگام انتقال آنها از جایی به‌جای دیگر است.
این مرکز تحقیقاتی با مرکز ابررایانه‌های دانشگاه کالیفرنیا در سن‌دیه‌گو، جهت جلوگیری از تهدیدهای سایبری همکاری خواهد کرد. شرکت آی‌باس معتقد است که تأسیس این مرکز نه تنها بر روی کاربران خود بلکه بر صنعت امنیت سایبر جهان، تأثیر خواهد گذاشت.
مدیر شرکت آی‌باس، پائول مارتینی (Paul Martini)، بیان کرد: "به‌زودی ما میلیون‌ها فایل را در یک مقیاس بزرگ‌تر و یک حجم عظیمی از بدافزارهای رفتار محور نشان خواهیم داد."
شرکت آی‌باس قصد دارد که در آینده‌ای نزدیک یک نرم‌افزار به نام سایبران‌اوسی (CyberNOC: Cyber Network Operations Center) جهت به اشتراک‌گذاری اطلاعات بدافزارها به وجود آورد.
مارتینی اظهار داشت که این نرم‌افزار برای افسران امنیتی این مرکز همانند شبکه اجتماعی قدرتمند لینکداین (LinkedIn) عمل می‌کند، یعنی آنها می‌توانند اطلاعات بدافزارهایی که پوشش داده نشده‌اند را با یکدگر به اشتراک‌گذارند.
شرکت آی‌باس از یک شیوه جدید برای جلوگیری از سرقت داده‌ها توسط هکرها استفاده می‌کند. نرم‌افزار امنیت سایبری این شرکت از نفوذ ویروس‌ها به شبکه اینترنت این شرکت جلوگیری می‌کند، به این صورت که نشانه‌های بدافزار را هنگام رسیدن آن به دیواره‌های آتش شناسایی و از نفوذ آنها به سامانه‌های خود جلوگیری می‌کند.
درواقع کاری که شرکت آی‌باس انجام می‌دهد این است که ترافیک‌ها و اقدامات مشکوک در شبکه را بررسی می‌کند و به‌محض مشاهده اقدام مشکوک، آن را می‌یابد و به هکرها اجازه سرقت اطلاعات حساس و مهم را نمی‌دهد.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.