about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ظاهراً بی‌برنامگی دولت ترامپ برای مدیریت اوضاع سایبری این کشور، نه‌تنها از اعتبار این کشور نزد هم‌پیمانان کاست، بلکه خود آمریکا را نیز دچار خسارات گسترده کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ راب جویس (Rob Joyce)، هماهنگ‌کننده سایبری کاخ سفید، در صحبت‌هایی مهم، مدعی شد که سمت‌های رده‌بالای امنیت سایبری در کاخ سفید، هم‌اکنون خالی مانده‌اند و این مسئله، قطعاً دولت آمریکا را با چالش‌های جدی در آینده نزدیک مواجه خواهد کرد.
به ادعای این مقام امنیتی کاخ سفید، هم‌اکنون 10 ماه است که این سمت‌ها در کاخ سفید، خالی باقی‌مانده و مشخص نیست که چه راهکاری برای حل این موضوع در کاخ سفید اندیشیده شده است.

ظاهراً، سمت‌های بسیار مهمی نظیر افسر ارشد اطلاعات فدرال، افسر ارشد امنیت اطلاعات فدرال، رئیس بخش حفاظت زیرساخت و امنیت سایبری وزارت امنیت داخلی و چندین نهاد و آژانس دیگر، ازجمله مسئولیت‌هایی هستند که در این مدت، خالی بوده و ترامپ، هیچ برنامه مشخصی برای تعیین تکلیف این بخش‌ها اعلام نکرده است.
البته این نکته نیز در صحبت‌های جویس، مورد تأکید قرار گرفت که این اتفاق، از روی عمد نبوده است و ترامپ، تعمداً این سمت‌های حساس را به‌صورت خالی رها نکرده است. در بخشی از صحبت‌های جویس در این زمینه آمده است: «این یک موضوع عمدی نیست و قطعاً هم در آینده، به‌صورت عمدی ادامه نخواهد یافت.»

به ادعای کارشناسان آمریکایی، یکی از بخش‌هایی که در این زمینه خالی مانده است، فرماندهی آژانس امنیت ملی و به‌صورت هم‌زمان فرماندهی سایبری آمریکاست. البته این مسئولیت هم‌اکنون توسط مایکل راجرز، یکی از مقامات ارشد نیروی دریایی آمریکا و یک افسر اطلاعاتی باتجربه اداره می‌شود که در دولت ترامپ نیز همچنان در حال ادامه مأموریت است. کارشناسان معتقدند بر اساس تصمیم دولت جدید برای جداسازی فرماندهی سایبری از آژانس امنیت ملی، باید هر چه سریع‌تر برای فرماندهی جایگزین برای هر دو سازمان نیز راهکاری اتخاذ کرد که تاکنون در دولت جدید، این موضوع مغفول مانده است.

نکته قابل‌تأملی که برخی کارشناسان سایبری آمریکایی بیان کرده‌اند، آن است که این بخش از مشکلات در بدنه دولت آمریکا، تنها تکه کوچکی از حجم بالایی چالش‌هایی است که دولت در زمینه سایبری با آن روبرو است. یکی دیگر از معضلات آمریکا و دولت جدید این کشور، همکاری آژانس امنیت ملی با هکرهای خصوصی است که اسناد آن، چند وقت پیش، توسط گروه هکری «کارگزاران سایه» منتشر شد. عده‌ای بر این باورند که انتشار ابزار سایبری NSA، یک چالش عمده برای این سازمان محسوب می‌شود.
لئون پانتا، وزیر دفاع اسبق آمریکا و از روسای پیشین آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA)، دراین‌باره معتقد است: «این افشاگری و سرقت اسناد و ابزار مورداستفاده NSA، آسیب قابل‌توجهی به قابلیت‌های اطلاعاتی و سایبری ما زد.»

یک مقام ارشد امنیتی آمریکا دراین‌باره می‌گوید: «زمانی که نرم‌افزارها، خصوصاً آن‌هایی که در طرح‌های امنیت سایبری مورداستفاده قرارگرفته‌اند، غیرقابل استفاده شوند، باید نسبت به بازسازی تسلیحاتی سایبری و ابزارهای به‌کاررفته در آن اقدام کرد و تا زمانی که این بازسازی نهایی نشود، NSA نباید اقدامی جز دفاع از زیرساخت‌های حیاتی آمریکا انجام بدهد.»
نکته قابل‌توجه دیگری که در این زمینه وجود دارد، این است که بعد از افشای شکست‌های NSA، بسیاری از کارشناسان این سازمان، NSA را ترک کرده و به بهانه پرداخت حقوق و مزایای بهتر، راهی شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی شده‌اند.

نکته‌ای که عواقب و چالش‌های این موضوع را خطرناک‌تر از همیشه می‌کند، این است که عواقب این شکست اطلاعاتی، تنها دامن این کشور را نگرفت و بسیاری از مراکز خصوصی و دولتی در سراسر جهان، نظیر بیمارستان‌ها و مراکز دیگر، توسط ابزارهایی مورد هدف قرار گرفتند که از آژانس امنیت ملی آمریکا، به سرقت رفت.
 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.