about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بیگ دیتاها باید در چهارچوب سرزمینی حفظ شوند

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه ۵۷ میلیون گوشی هوشمند در دست مردم است، گفت: اطلاعات بیگ دیتاها باید در چهارچوب سرزمینی حفظ شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ سید ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی در همایش فرصت ها و چالش های هوشمندسازی با بیان اینکه هوشمند سازی از دهه 50 آغاز شده است، گفت: به دلیل تغییر ساختارها و فضا در جوامع ما نیازمند هوشمندسازی در جوامع هستیم.

فیروزآبادی اظهار کرد: الزامات سایبری نیازمند تکنیک هایی است که با توجه به اجتماعی شدن؛ سیاست، اقتصاد و نظام سرمایه گذاری بازارهای بزرگ اقتصادی را شکل می دهد و به همین دلیل محصولات از طریق این بازارهای بزرگ اقتصادی در فضای مجازی عرضه می شوند.

وی با اشاره به تکنولوژی و گسترش آن در جوامع گوناگون یادآور شد: باید بر اساس تکنولوژی های همگرا با پیش بینی ها و آینده نگری به سمتی حرکت کنیم که اجتماعی شدن در تمام حوزه های یاد شده از امنیت لازم برخوردار باشد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به شکل گیری دهکده جهانی هوشمند تصریح کرد: ما نیازمند تصمیم گیری مبتنی بر بانک های اطلاعات ایجاد شده در کشور هستیم که البته در حوزه سخت افزار و نرم افزار آمریکایی ها برتری مطلق دارند و عمده سخت افزارها با تکنولوژی بالا در اختیار آنهاست و حتی سیستم عامل های کامپیوتری و موبایلی نیز در اختیار آمریکایی ها قرار دارد و حتی در پلتفرم های ارایه شده نیز نوعی انحصار دیده می شود.

فیروزآبادی ادامه داد: این پلتفرم ها در عین اجتماعی بودن در پلتفرم های مختلف حمل و نقل، سلامت در انحصار شرکت های بزرگ آمریکایی است و به همین دلیل اطلاعات دنیا در لایه دوم به نوعی بعد از لایه سخت افزار در اختیار آمریکایی ها قرار می گیرد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه بزرگترین بحث هوشمندسازی بحث حکمرانی است، گفت: با توجه به نقش سازمان پدافند غیرعامل در مقابله با حوزه های دفاعی و امنیتی باید مقابله را در بحث حکمرانی در ارایه پلتفرم های مختلف مدنظر قرار دهیم.

وی ادامه داد: برخی از این پلتفرم ها و نرم افزارها مانند آمازون و ویز؛ پلتفرم های جهانی هستند که مرزهای سیاسی و فرهنگی را درهم می کوبند و به هیچ وجه از نیروهای محلی و هوش های محلی استفاده نمی کنند. در این پلتفرم ها تمام اطلاعات جمع آوری و در چهارچوب سرزمینی باقی نمی ماند در حالی که بیگ دیتاها (اطلاعات سازمان یافته) باید در چهارچوب سرزمینی حفظ شوند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه ما در حوزه هوشمندسازی و IOT‌ سندی تهیه کرده ایم که هنوز الزامات آن مشخص نشده است، گفت: دوره ای که در آن به سر می بریم دوره اجتماعی شدن اقتصاد است و در نظام های هوشمندسازی در کشور کمک به دولت بلامانع است، همین امر باید طوری طراحی شود که مردم نقش اساسی در آن داشته باشند و به سمت مردمی شدن در حوزه هوشمندسازی شهری، بهداشتی و صنعتی حرکت کنیم.

فیروزآبادی با بیان اینکه هوشمندسازی امری ضروری و از ضروریات جامعه مدرن است که نمی توان با آن مقابله کرد، افزود: ضرورت هوشمندسازی استفاده از تکنولوژی است اما بدون توجه به پلتفرم های در حال شکل گیری و بدون در نظر گرفتن نقش مردم نمی توانیم در زمینه هوشمندسازی بر مبنای اجتماعی شدن اقتصاد و سیاست حرکت کنیم. ارکان این حوزه باید به دست مردم سپرده شوند و صرفا دستوری عمل کردن در این زمینه پاسخگو نیست.

وی تصریح کرد: با هوشمندسازی به صرفه جویی یک سوم آب در جهان رسیده اند و به سمت حمل و نقل بدون راننده یا سلامت و درمان مبتنی بر هوشمندسازی حرکت کرده اند. چاره ای جز برآورده کردن نیازهای مردم نداریم در غیر این صورت خود به خود استفاده از پلتفرم های خارجی مطرح می شود در حالی که ما باید در ارایه این خدمات اولین نفر باشیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه 57 میلیون گوشی هوشمند در دست مردم است، گفت: این آمار در مقایسه با آمار جمعیتی مشابه کشور ما در ترکیه آمار بسیار بالایی است و این موضوع نشان می دهد که مردم ما به استفاده و بهره برداری از تکنولوژی اهمیت بالایی می دهند و در آینده نزدیک شاهد بروز و ظهور 15 میلیون گوشی هوشمند در کمپانی های خودروها خواهیم بود.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.