about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

بیل گیتس اعلام کرد که فراخوان‌ها برای توقف هوش مصنوعی، چالش‌ها را حل نمی‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، بیل گیتس، یکی از بنیانگذاران مایکروسافت، به رویترز گفت که درخواست‌ها برای توقف توسعه هوش مصنوعی چالش‌های پیش رو را حل نمی‌کند.

گیتس گفت که بهتر است روی بهترین روش استفاده از پیشرفت‌های هوش مصنوعی تمرکز کنیم، زیرا درک اینکه چگونه یک مکث می‌تواند در سطح جهانی چالش را حل کند دشوار است.

مصاحبه او با رویترز پس از یک نامه سرگشاده انجام شد که هفته گذشته منتشر و توسط ایلان ماسک و بیش از هزار کارشناس هوش مصنوعی امضا شد. این نامه خواستار توقف فوری در توسعه سیستم‌هایی GPT-4 جدید متعلق به شرکت OpenAI شد.

گیتس روز دوشنبه گفت: «فکر نمی‌کنم درخواست از یک گروه خاص برای توقف، چالش‌ها را حل کند.» وی افزود واضح است که مزایای زیادی در هوش مصنوعی وجود دارد؛ آنچه که باید انجام دهیم این است که نقاط دشوار را شناسایی کنیم.

در حالی که گیتس از حامیان خوش‌بینانه هوش مصنوعی بوده و آن را مانند اینترنت یا تلفن‌های همراه، انقلابی توصیف کرده است. مایکروسافت همواره  با سرمایه‌گذاری چند میلیارد دلاری در OpenAI، مالک ChatGPT، به دنبال پیشی گرفتن از همتایان خود بوده است.

او یک روز قبل از انتشار نامه سرگشاده، در وبلاگی با عنوان «عصر هوش مصنوعی» گفت که معتقد است باید از هوش مصنوعی برای کمک به کاهش برخی از بدترین نابرابری های جهان استفاده شود. گیتس گفت من واقعاً نمی‌دانم که آیا همه کشورهای جهان موافقت می‌کنند که هوش مصنوعی متوقف شود. اما نظرات متفاوت زیادی در این زمینه وجود دارد.

منبع:

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.