about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بیش از 9500 ایستگاه پایه 5G در تبت

تبت بیش از 9500 ایستگاه پایه 5G دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ براساس کنفرانس اینترنت صنعتی 5G، تا پایان ماه مارس امسال بیش از 9500 ایستگاه پایه 5G در منطقه خودمختار تبت جنوب غربی چین ساخته شده و تعداد کاربران 5G در این منطقه نزدیک به 1.03 میلیون نفر است.

کارشناسان در این کنفرانس گفتند که تا پایان ماه مارس 2023، شبکه 5G مناطق اصلی شهری 74 منطقه سطح شهرستان در تبت را تحت پوشش قرار داده است.

برای تقویت توسعه اقتصادی و اجتماعی با کیفیت بالا و تحول دیجیتالی صنایع مختلف، تبت امسال بیش از 2300 ایستگاه پایه 5G خواهد ساخت و انتظار میرود تعداد ایستگاه‌های پایه 5G تا پایان سال 2025 به 18 هزار برسد.

تبت اولین ایستگاه پایه 5G خود را در سال 2019 افتتاح کرد. در سال‌های اخیر، این منطقه خودمختار برنامه‌ها و فناوری‌های شبکه 5G را در آموزش، مراقبت‌های پزشکی، حمل‌ونقل و تدارکات تبلیغ کرده است.

به گفته وزارت صنعت و فناوری اطلاعات تبت، فناوری‌های 5G به‌طور گسترده در اقتصاد چین کاربرد دارند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.