about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بیشتر شدن اتصال ب.ام‌.و به اینترنت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ همانطور که از نام این سیستم مشخص است، ریشه در ارتباط دارد. شرکت ب.ام‌.و با همکاری اپراتور دویچه تله‌کام این قابلیت را ارتقا بخشیده تا به آن اینترنت پرسرعت 4GLTE، وای‌فای، هات‌اسپات و فناوری جدید eSIM را بیفزاید.

این فناوری جدید به عنوان جایگزینی برای سیم‌کارت‌های سنتی تلفن‌های همراه توصیف شده است. از این سیم‌کارت برای برقراری ارتباط اینترنتی LTE در درون خودرو استفاده می‌شود. با این خط اینترنتی، می‌توان یک هات‌اسپات دارای کلمه عبور را فعال کرد که تا 10 دستگاه را به اینترنت وصل خواهد کرد. در نتیجه همه مسافران خودرو می‌توانند بطور جداگانه به شبکه نت وصل شوند.

شرکت ب.ام‌.و موتورراد نیز از این ارتباط پرسرعت اینترنتی برای ارائه یک ماژول تلفن‌همراه به موتورسواران استفاده خواهد کرد. این فناوری در درجه اول برای ارائه اطلاعاتی به موتورسوار مانند هشدار در مورد ترافیک احتمالی استفاده خواهد شد.

علاوه بر آن، این شرکت قصد دارد سیستم تلفن اضطراری هوشمند (eCall) را نیز معرفی کند. این سیستم که در حال حاضر در برخی از خودروهای ب.ام‌.و وجود دارد، بطور خودکار در زمان بروز تصادف به یک مرکز تلفنی ب.ام‌.او برای ارسال اطلاعات ضروری متصل می‌شود تا خدمات اورژانس در صورت نیاز ارسال شود. یک ارتباط صوتی نیز برقرار خواهد شد تا زاننده در صورت نیاز بتواند اطلاعات بیشتر را ارائه کند.

این شرکت خودروسازی آلمانی پیش از این با شرکت دویچه تله‌کام برای ساخت اپلیکشن خانه هوشمند همکاری کرده بود. این برنامه از سال 2015 به عنوان بخشی از سیستم ConnectedDrive در دسترس قرار داشته که به کاربران اجازه می‌دهد نور و دمای خانه خود را کنترل کنند.

ویژگی وای‌فای هات‌اسپات نخستین بار در اکتبر سال 2015 بر روی مجموعه بی‌.ام‌.و سری 7 نصب شد و از این ماه قرار است بر روی مدل‌های بیشتری استفاده شود. سیستم eCall نیز از سال آینده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.