about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی اعلام کرد: بیشترین شکایت مشترکین مربوط به حوزه اینترنت است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «سیتنا»؛ مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی اعلام کرد:

نتایج ارزیابی هفتگی سامانه ثبت و پاسخگوئی به شکایات ۱۹۵ نشان می‌دهد در بازه زمانی ۲۸ دی تا ۵ بهمن بیشترین شکایت مشترکین مربوط به حوزه اینترنت و کمترین شکایت مربوط به حوزه خدمات پستی است.

سیدمحمد امامی با اشاره به اینکه هزار و ۶۸۷ شکایت در طول هفته گذشته در سامانه ۱۹۵ ثبت شده افزود: در حوزه خدمات اینترنت پرسرعت ثابت بیشترین شکایت مربوط به شرکتهای مخابرات ایران، صبانت، پیشگامان توسعه ارتباطات، آسیاتک، های وب و پارس آنلاین است.

وی درباره موضوع این شکایت‌ها گفت:

شکایت‌های مربوط به حوزه اینترنت در پنج بخش پشتیبانی، مالی، مشکلات مربوط به قرارداد، کیفیت سرویس و عدم ارائه خدمات دسته‌بندی می‌شوند که بیشترین شکایت درباره این شرکتها به مشکلات قرارداد شامل عدم جمع‌آوری سرویس و کیفیت سرعت اینترنت پرسرعت اختصاص دارد.

مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری افزود:

در حوزه اینترنت اپراتورهای تلفن همراه، بیشترین شکایت مشترکین از اپراتور همراه اول مربوط به بسته‌های اینترنتی و عدم اطلاع مشترکین از فعال‌سازی بسته، در اپراتور ایرانسل مربوط به کیفیت سرویس و سرعت عدم پائین ارسال و دریافت دیتا و در اپراتور رایتل مربوط به بسته‌های اینترنتی و تفاوت حجم استفاده شده با هزینه در نظر گرفته شده، بوده است.

امامی با اشاره به اینکه شکایت‌های مربوط به حوزه تلفن همراه در سامانه ۱۹۵ در بخشهای بسته مکالمه، بسته پیامکی، رومینگ ملی و بین‌المللی، ترافیک داخلی، سرویس ارزش افزوده، ترابردپذیری، پیامک متنی، بسته‌های ترکیبی، کیفیت مکالمه، عدم پاسخگوئی، سامانه ۸۰۰، قبض و صورتحساب و عدم آنتن‌دهی دسته‌بندی شده، اظهار کرد:

بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد بیشترین شکایت از اپراتورهای تلفن همراه درباره عدم آنتن‌دهی، قبض و صورتحساب بوده و در شرکت ایرانسل و رایتل نیز بیشترین شکایت درباره ترابردپذیری و عدم امکان برگشت به اپراتور قبلی ثبت شده است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد