بودجه عظیم فرماندهی سایبری ایالت متحده علیه ایران
کاخ سفید از بدو ایجاد فرماندهی سایبری این کشور، بودجه عظیم 1.1 تریلیون دلاری را تصویب کرده است.بنابر گزارش ها،نقش اصلی فرماندهی سایبری آمریکا در راه اندازی ویروس استاکس نت علیه ایران بود که هدف آن غیر فعال کردن سانتریفیوژهای هسته ای ایران برای یک مدت طولانی بوده است.
فرماندهی سایبری که به طور اختصار سایبرکام (CYBERCOM ) هم گفته میشود، نشانگر کار و بودجه عظیمی است که پنتاگون در فضای مجازی علیه سایر کشورها انجام میدهد. در طول چند سال آینده، مقامات ایالت متحده قصد دارند که در راستای این برنامه، 4 هزار نیروی انسانی را نیز با حقوق و دستمزد بالا به کار گیرند.
بر اساس لایحه جدیدی که به تازگی در کاخ سفید به تصویب رسید، برای سال مالی 2014، بودجه فرماندهی سایبری بیش از دو برابر سال گذشته خواهد بود.
هر ساله با دقت بیشتری، مسائل مربوط به امنیت سایبری مورد نظارت قرار میگیرند، اما اینکه چه مقدار پول صرف بودجه سایبری ایالت متحده شده همواره در طول این چند سال از مردم پنهان یوده است.
اما این رقم به صراحت برای اولین بار در لایحه ای که امسال به تصویب رسید رسانه ای شد. ما اکنون میدانیم که هزینههای یکپارچه برای فرماندهی سایبری سال جدید مبلغی بالغ بر 447 میلیون دلار است. حال سوالی که پیش میآید این خواهد بود که در سال 2013 چه مقدار بودجه صرف شد؟
برایان فونگ که مسائل مربوط به تکنولوژی را در روزنامه واشنگتن پست پوشش میدهد، در پاسخ به این پرسش از زبان سخنگوی فرماندهی سایبری ایالت متحده اعلام کرد که این مقدار بودجه در سال 2010 بالغ بر 114 میلیون دلار، در سال 2011 مبلغ 202 میلیون دلار، در سال 2012 هزینه 118 میلیونی و در سال 2013 بودجه 212 میلیون دلاری صرف شده است.
سخنگوی فرماندهی سایبری همچنین بیان کرد که این ارقام نشان دهنده تمام بودجه کنگره از بدو تولد فرماندهی سایبری است. با نگاهی به این اعداد، مجلس به تازگی افزایشی نزدیک به چهار برابری را در بودجه CYBERCOM نسبت به شروع آن تصویب کرده است.
این لایحه هزینه ای باید توسط مجلس سنا تایید شود و سپس توسط رئیس جمهور به امضا برسد. اما بودجه انفجاری CYBERCOM باعث میشود حساسیت زیادی برای صنایع دفاعی دیگر کشورها به وجود آید که نشان میدهد این بودجه تهدیدی جدی و بزرگ برای دیگر کشورها است./