about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

به وزارت سایبری نیاز داریم

سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل، اعلام کرد، به وزارت سایبری نیاز داریم.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به نقل از «پیوست»؛ رئیس سازمان پدافند غیرعامل در مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه صنعت بومی پدافند سایبری اعلام کرد، در صنعت سایبری نیاز به وجود یک وزارتخانه است که بتوان روی آن نظارت جامع داشت. چرا که نظارت بخشی و پراکنده فعلی، قدرت دفاع کشور در برابر تهدیدات سایبری را کاهش می‌دهد.

به گزارش پیوست غلامرضا جلالی، در توضیح تشکیل وزارتخانه سایبری گفت:

دیتا و بیگ دیتا ارزشمندترین سرمایه‌های کشوراست و ما نیاز به فناوری بومی داریم که امن باشد و در عین حال مدیریت دیتا هم در کنترل خودمان باشد.

جلالی تهدیدات امروز کشور را تهدید در حوزه افکار عمومی دانست و افزود:

این تهدیدات با چرخاندن افکار عمومی به سمت خودشان، فشار روی دولت‌ها و حکومت‌ها را افزایش می‌دهند. شبکه‌های اجتماعی سازنده افکار عمومی هستند و به همین دلیل هم مدیریت و ساخت شبکه‌های اجتماعی باید الزامات لازم را داشته باشد.

او در ادامه تاکید کرد در حال حاضر نیمی از هر جنگ نظامی، سایبری است و به همین دلیل در دنیا به طور خاص واحد نظامی سایبری ایجاد شده است. جلالی بر این باور است که در شبکه‌های اجتماعی یک حکومت شکل گرفته و رگولاتوری نیز در همانجا رخ می‌دهد و این مساله باعث نقض حاکمیت کشور می‌شود. او اعلام کرد:

حاکمیت زدایی از شبکه‌های مجازی دو بعد دارد. یکی ایجاد کنترل بر آنها و دیگری امکان شکایت کاربران. شبکه‌های اجتماعی برون مرزی نه کنترلی روی آنها وجود دارد و نه کاربران امکان شکایت از آنها را دارند و اگر ما به دنبال شبکه اجتماعی بومی نباشیم در شبکه‌های اجتماعی موجود هضم خواهیم شد.

او در پایان تاکید کرد در حال حاضر استفاده از محصولات تولید داخل که امنیت آنها احراز شده است، در دستگاه‌های زیرمجموعه سازمان پدافند غیرعامل اعمال می‌شود و براساس قوانین موجود اگر محصول داخلی وجود داشته باشد افراد مجاز به استفاده از محصول خارجی نیستند. جلالی این کار را حمایت حداقلی از محصولات داخلی دانست.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.