about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

به روسیه حمله کنید!

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ اندیشکده شورای آتلانتیک با انتشار مطلب جدیدی، از لهستان خواسته تا مقدمات انجام یک جنگ الکترونیک علیه اهدافی در روسیه و خبرگزاری‌های دولتی در این کشور نظیر راشاتودی و اسپوتنیک را به اتهام نقض قوانین بین‌المللی فراهم کند.
این اندیشکده پرنفوذ آمریکایی که توسط یکی از سفرای پیشین آمریکا اداره می‌شود، در آخرین مطلبی که در این رابطه منتشر کرده، آورده است که حق لهستان برای انجام یک حمله سایبری علیه زیرساخت‌های مسکو محفوظ است و لهستان باید اقدام به انجام چنین کاری بکند. این اعلان رسمی جنگ از طرف شورای آتلانتیک، مطلبی افشاگرانه از جانب یکی از اعضای سابق شورای مذکور یا برگه‌ای مسروقه که ویکی لیکس اقدام به انتشار آن کرده باشد نبوده و این بار، به صورت کاملاً رسمی در یکی از مقالات این شورا منتشر شده است. به اعتقاد کارشناسان امنیتی، مترو مسکو، یکی از زیرساخت‌های اساسی حمل‌ونقل در این کشور است و بروز یک حمله سایبری به این بخش از روسیه، خسارات فاجعه باری را برای این کشور به بار خواهد آورد.
گرچه انتشار چنین مطلبی از جانب اندیشکده شورای آتلانتیک، به اعتقاد عده‌ای از کارشناسان، نقض آشکار قوانین بین‌المللی محسوب می‌شود، اما نویسنده مطلب مدعی است که هدفش از انتشار چنین مطلبی، آگاه‌سازی افکار عمومی از حملات سایبری مرگباری بوده که روسیه علیه اهدافی در جهان انجام می‌دهد. این اندیشکده معتقد است که لهستان، یکی از قربانیان حملات سایبری مخرب روس‌ها است و حق تلافی، همواره برای لهستان محفوظ است.
با وجود چنین صحبت‌هایی، تاکنون هیچ مرجع رسمی آمریکایی یا اروپایی نتوانسته‌اند مدرک قابل قبولی برای اثبات مشارکت روس‌ها در انجام حملات مخرب سایبری علیه ناتو یا هر کشور دیگر به دست بیاورند و همین موضوع، سبب شده است تا حملات سایبری روسیه علیه کشورهای دیگر، فقط و فقط در حد اتهام باقی بماند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد