about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

به روز رسانی واتساپ بتا ۲.۲۱.۲۲.۳ دارای تغییر در ویژگی تصویر در تصویر است که تجربه کاربری بهتری را برای افراد فراهم می‌ کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، به نقل از انگجت، یک به روز رسانی جدید برای برنامه پیام رسان واتساپ بتا در Google Play ارائه شده که نسخه برنامه را به ۲.۲۱.۲۲.۳ ارتقا داده است. ظاهراً در این به روز رسانی، یک نسخه جدید و طراحی مجدد از ویژگی تصویر در تصویر وجود دارد که به کاربران امکان می‌دهد پیوند‌های ویدئویی را که از طریق برنامه با آنها به اشتراک گذاشته شده است را مشاهده کنند. این تغییر کاملاً جنبه زیبایی دارد، نسخه قدیمی دارای کنترل‌های پخش/مکث، اشتراک گذاری و نمایش تمام صفحه در پنجره ویدئو بود، در حالی که رابط کاربری طراحی شده یک نوار کنترل را معرفی می‌کند.

اکنون همه کنترل‌های فیلم‌های تصویر در تصویر در یک نوار خاکستری در زیر خود فیلم قرار داده شده و هیچ تغییری در عملکرد ایجاد نشده است. با این وجود، داشتن کنترل‌های خارج از جعبه PiP باید تجربه کاربری مشاهده را کمی بهبود بخشد.
محدودیت‌های قبلی PiP در واتساپ هنوز در نسخه جدید UI اعمال می‌شود و می‌توان از پیوند‌های YouTube، Instagram و Facebook و همچنین ShareChat و Streamable استفاده کرد. این ویژگی با تماس‌های ویدئویی نیز کار می‌کند. البته رابط کاربری PiP بازطراحی شده فعلا فقط در نسخه بتا برنامه موجود است، اما احتمالاً در آینده نزدیک به نسخه پایدار راه پیدا می‌کند.

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.