about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

شرکت فیس بوک در گزارشی از خود عنوان داشت: "بسیاری از متخصصان امنیتی تا حد زیادی با تکیه بر روش‌های دستی به جمع آوری و تجزیه و تحلیل آخرین تهدیدات امنیتی سایبری می‌پردازند، همانند جمع آوری اطلاعات مهم در مورد بدافزارهای مخرب و هرزنامه‌ها. اما متخصان امنیتی ما پلت فرمی با نام ThreatExchange را طراحی کرده‌اند که با کمک آن سازمان‌های مختلف می‌توانند اطلاعات خود در مورد تهدیدات جدید امنیت سایبری را ثبت کنند و آنها را به اشتراک بگذارند."
این اطلاعات می‌توانند شامل انواع جدیدی از حملات هک، حملات فیشینگ و فعالیت‌های مخرب باشند و این احتمال وجود دارد که تا به حال بسیاری از کاربران آنها را تجربه نکرده باشند.
در حال حاضر شرکت فیس‌بوک با استفاده از یک چارچوب تجزیه و تحلیلی با نام "ThreatData"، به کشف و مقابله با کلاهبرداری و جرایم در فضای مجازی می‌پردازد. اما با رشد میزان حملات سایبری، فیس بوک بر این باور است که باید ارتباط بهتری بین شرکت‌ها برقرار شود.
در همین ارتباط مارک هامل، مدیر زیرساخت تهدیدات فیس بوک می‌گوید: "ما با استفاده از این روش به سرعت متوجه شدیم که به اشتراک گذاری اطلاعات با یکدیگر، راز شکست دادن باتنت‌ها است، چرا که بخش‌هایی از آن‌ها در خدمات مربوط به ما میزبان می‌شوند و هیچ یک از ما تصویر کاملی از آنها را نداریم."
بسیاری از شرکت‌های رده بالا برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات خود در مورد حملات هک و یا تهدیدات امنیتی سایبری با یکدیگر، به پلت فرم اختصاصی ThreatExchange پیوسته‌اند. از جمله این شرکت‌ها می‌توان به دراپ باکس، توییتر و یاهو اشاره کرد.
داده‌های ThreatExchange شامل اطلاعاتی است که به طور آزادانه در دسترس هستند، مانند اسامی دامنه ارسال هرزنامه و یا نمونه هایی از بدافزارهای مخرب.
علاقه‌مندان برای پیوستن به پلت فرم ThreatExchange باید به وب‌گاه فیس‌بوک مراجعه کرده و فرم مربوطه را پر نمایند.

 

تازه ترین ها
احضار
1404/12/04 - 16:14- آمریکا

احضار مدیرعامل شرکت آنتروپیک به پنتاگون

وزیر دفاع آمریکا، مدیرعامل شرکت آنتروپیک را برای مذاکرات در مورداستفاده نظامی از هوش مصنوعی کلود احضار خواهد کرد.

ساختار
1404/12/04 - 16:06- اروپا

ساختار جدید مدیریت بحران امنیت ملی در ایتالیا

دولت ایتالیا با دستور نخست‌وزیر جورجیا ملونی، ساختار جدیدی برای مدیریت بحران‌های امنیت ملی ایجاد می‌کند؛ اقدامی که با تدوین نخستین راهبرد جامع امنیت ملی این کشور همراه خواهد بود.

هشدار
1404/12/04 - 15:59- جنگ سایبری

هشدار هلند درباره تشدید جنگ ترکیبی روسیه

سازمان‌های اطلاعاتی هلند اعلام کردند روسیه با افزایش حملات سایبری، خرابکاری و عملیات نفوذ پنهانی در اروپا، خود را برای یک تقابل طولانی‌مدت با غرب آماده می‌کند؛ روندی که اگرچه هنوز به سطح جنگ مستقیم نرسیده، اما دیگر غیرقابل تصور نیست.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.