about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

شرکت فیس بوک در گزارشی از خود عنوان داشت: "بسیاری از متخصصان امنیتی تا حد زیادی با تکیه بر روش‌های دستی به جمع آوری و تجزیه و تحلیل آخرین تهدیدات امنیتی سایبری می‌پردازند، همانند جمع آوری اطلاعات مهم در مورد بدافزارهای مخرب و هرزنامه‌ها. اما متخصان امنیتی ما پلت فرمی با نام ThreatExchange را طراحی کرده‌اند که با کمک آن سازمان‌های مختلف می‌توانند اطلاعات خود در مورد تهدیدات جدید امنیت سایبری را ثبت کنند و آنها را به اشتراک بگذارند."
این اطلاعات می‌توانند شامل انواع جدیدی از حملات هک، حملات فیشینگ و فعالیت‌های مخرب باشند و این احتمال وجود دارد که تا به حال بسیاری از کاربران آنها را تجربه نکرده باشند.
در حال حاضر شرکت فیس‌بوک با استفاده از یک چارچوب تجزیه و تحلیلی با نام "ThreatData"، به کشف و مقابله با کلاهبرداری و جرایم در فضای مجازی می‌پردازد. اما با رشد میزان حملات سایبری، فیس بوک بر این باور است که باید ارتباط بهتری بین شرکت‌ها برقرار شود.
در همین ارتباط مارک هامل، مدیر زیرساخت تهدیدات فیس بوک می‌گوید: "ما با استفاده از این روش به سرعت متوجه شدیم که به اشتراک گذاری اطلاعات با یکدیگر، راز شکست دادن باتنت‌ها است، چرا که بخش‌هایی از آن‌ها در خدمات مربوط به ما میزبان می‌شوند و هیچ یک از ما تصویر کاملی از آنها را نداریم."
بسیاری از شرکت‌های رده بالا برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات خود در مورد حملات هک و یا تهدیدات امنیتی سایبری با یکدیگر، به پلت فرم اختصاصی ThreatExchange پیوسته‌اند. از جمله این شرکت‌ها می‌توان به دراپ باکس، توییتر و یاهو اشاره کرد.
داده‌های ThreatExchange شامل اطلاعاتی است که به طور آزادانه در دسترس هستند، مانند اسامی دامنه ارسال هرزنامه و یا نمونه هایی از بدافزارهای مخرب.
علاقه‌مندان برای پیوستن به پلت فرم ThreatExchange باید به وب‌گاه فیس‌بوک مراجعه کرده و فرم مربوطه را پر نمایند.

 

تازه ترین ها
انتشار
1404/10/06 - 14:59- هوش مصنوعي

انتشار پیش‌نویس مقررات تنظیم هوش مصنوعی با تعامل شبه‌انسانی در چین

نهاد ناظر فضای سایبری چین روز شنبه پیش‌نویس مقرراتی را برای دریافت نظر عمومی منتشر کرد که هدف آن تشدید نظارت بر خدمات هوش مصنوعی است.

حمله
1404/10/06 - 14:52- جرم سایبری

حمله سایبری به چندین شورای محلی لندن

سه شورای محلی در لندن قربانی یک حادثه مرموز امنیت سایبری شده‌اند که موجب از کار افتادن بسیاری از خدمات اصلی، از جمله خطوط تلفن و سامانه‌های گزارش‌دهی آنلاین شده است.

تهدید
1404/10/06 - 13:43- امنیت زیرساخت

تهدید سلامت روان توسط امنیت سایبری

فشار دائمی مقابله با حملات سایبری، به‌ویژه برای مدیران ارشد امنیت اطلاعات، به بحرانی خاموش در حوزه سلامت روان تبدیل شده که پیامدهای آن فراتر از فرسودگی شغلی است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.