about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

طبق طرح جدیدی که در کنگره آمریکا به تصویب رسید، آیین نامه دسترسی یا عدم دسترسی به داده های شخصی کاربران روی سرور های شرکت های اینترنتی تغییر کرد.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از اینگجت؛ ماه گذشته نمایندگان کنگره آمریکا طرح جدیدی در زمینه دسترسی به اطلاعات ذخیره شده روی سرورهای شرکت های ارائه دهنده اینترنت به تصویب رساندند. شایان ذکر است این طرح تغییرات زیرساختی و بنیادی را در دسترسی به اطلاعات شخصی و خصوصی کاربران رقم خواهد زد.

بر اساس این قانون که «CLOUD Act» نام گرفته و مورد حمایت شرکت های فناوری مانند اپل، گوگل و غیره است، تلاش شده تا دسترسی غیرمجاز و افسارگسیخته سازمان های اطلاعاتی آمریکا به اطلاعات خصوصی دیجیتال مردم سخت تر شود، اما رویه های دسترسی قانونی به ایمیل، پیام های اینترنتی و اسناد در فضای مجازی سریعتر خواهد شد.

دقیقاً مشخص نیست که در این قانون جدید کنگره آمریکا به دنبال ایجاد فضای امن و حفظ حریم شخصی کاربران است یا به دنبال دسترسی آسان تر و نقض حریم خصوصی آنان می باشد.

حالا به نظر می رسد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز قصد دارند رویه مشابهی در پیش بگیرند تا تبادل داده های خصوصی کاربران اینترنت در کشورهای عضو اتحادیه اروپایی بین کشورهای عضو این اتحادیه ساده تر شود.

از طرفی آمریکا و دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز در نظر دارند قوانین را طور اصلاح کنند که تبادل داده های اینترنتی میان این کشورها با سهولت بیشتر و سریع تر انجام شود تا اختلاف نظری بین این کشورها باقی نماند زیرا همین اختلاف نظر ها سبب شده در موارد خاص برخی کشورها مشقت های فراوانی را متحمل شوند. به طور مثال چند سال پیش، دولت آمریکا برای دسترسی به اطلاعات ذخیره شده روی سرورهای مایکروسافت در کشور ایرلند با دشواری های زیادی مواجه شد.

نکته قابل توجه اینجا است که اتحادیه اروپا پیشنهاد کرده تا کلیه شرکت های اینترنتی موظف شوند، در خواست های مقامات قضایی و اطلاعاتی کشورهای مختلف را، ظرف ده روز پاسخ دهند. همچنین مقامات دولتی از این اختیار برخوردار هستند تا درخواست دهند برخی اطلاعات خاص را از روی سرور ها حذف نکنند، زیرا ممکن است دادگاهی برخی پرونده ها زمان طولانی تری نیاز داشته باشند.

در نتیجه طبق آیین نامه جدید، مقامات دولتی حق جاسوسی و استراق سمع از داده های در حال تبادل میان کاربران را ندارند. همچنین حریم شخصی کاربران اینترنت نیز باید محترم شمرده شود.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.