about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

این روزها مایکروسافت در به‌روزرسانی‌های اخیرش دچار مشکل شده و همین امر شرایط را برای ارسال‌کنندگان هرزنامه فراهم کرده است.

 اخیراً کمپین هرزنامه‌ای به راه افتاده که ظاهراً فریبنده به نظر می‌رسد و یکی از بزرگترین گروه کاربران را هدف قرار داده است. منظور از این گروه از کاربران افرادی هستند که از سامانه‌عامل ویندوز استفاده می‌کنند. این روزها مایکروسافت در به‌روزرسانی‌های اخیرش دچار مشکل شده و همین امر شرایط را برای ارسال‌کنندگان هرزنامه فراهم کرده است.
این رایانامه که در ابتدا آرم بزرگی از مایکروسافت را به همراه دارد، بیان می‌کند که «Urgent Windows Error Fix» به منظور بارگیری مهیاست؛ و این یعنی کاربر به اصلاح خطای فوری در ویندوز نیاز دارد. در ادامه‌ی این رایانامه آمده «بسته‌ی نصاب به‌روز‌رسانی ویندوز نیاز دارد که وصله‌های منسوخ و قدیمی را به طور کامل از بین ببرد؛ از همین رو گزارشی در کارگزار ما کد خطایی (0x700) را نشان می‌دهد و البته دلیل این امر به‌روزرسانی ناموفق است. این کد خطا را به همراه سایر جزییات وارد کنید تا مشکل به طور خودکار رفع شود.» در ادامه پیوند صفحه‌ای ارائه شده که شخص قربانی باید جزییات خود و کد خطا را در آن وارد کند.

 

اما این پیوند به صفحه‌ی اصلی مایکروسافت که مجهز به ارتباط ایمن HTTPS است، منجر نمی‌شود. بلکه کاربر را به صفحه‌ی جعلی هدایت می‌کند که پس از کد خطا، از وی درخواست می‌شود که آدرس رایانامه‌ای و گذرواژه‌ی مربوط به آن را وارد نماید:

  

گرچه اکثر اوقات تلاش‌های فیشینگ قابل شناسایی است، اما باید اعتراف کرد که این بار افراد خراب‌کار ایده‌ی خوبی را برگزیدند و زمان مناسبی را برای طرح آن انتخاب کرده‌اند؛ به گونه‌ای که در نگاه اول تشخیصِ هرزنامه بودن این رایانامه دشوار است.
از این رو مجدداً توصیه می‌کنیم که در مواجهه با رایانامه‌های ناخواسته مراقب باشید و سعی کنید جزییات آن را با دقت بررسی کنید؛ مثلاً در این مورد عدم وجود ارتباط ایمن HTTPS و البته دامنه‌ی ناشناخته‌ای که بدان هدایت می‌شوید، می‌تواند نشانه‌ی خوبی برای جعلی بودن این رایانامه باشد.

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.