about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزیر ارتباطات در صفحه شخصی توییتری خود نوشت برای افزایش کیفیت اینترنت در این روزها، 1400 گیگابایت بر ثانیه به ظرفیت هسته شبکه IP اضافه شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان ؛ شیوع گسترده ویروس کرونا در ایران باعث شد تا بسیاری از مردم از حضور در اماکن عمومی خودداری کرده و برای جلوگیری از ابتلا به کرونا خود را در خانه‌های خود قرنطینه کنند. چنین موضوعی افزایش شدید مصرف اینترنت در کشور را به همراه داشت و در حال حاضر کاربران از کیفیت و سرعت اینترنت مصرفی خود ناراضی هستند. در همین راستا وزارت ارتباطات برای افزایش رفاه حال کاربران 100 گیگابایت اینترنت رایگان را به کاربران ارائه داد.

افزایش ظرفیت شبکه باهدف بهبود کیفیت اینترنت

محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همین راستا در صفحه شخصی توییتری خود نوشت:

20 درصد رشد پهنای باند ارتباطات بین‌الملل، 60 درصد رشد پهنای باند ارتباطات داخلی، 100 درصد رشد مصرف حجمی کاربران شبکه ثابت خانگی و 40 درصد رشد مصرف حجمی کاربران شبکه موبایل، در دو هفته گذشته اتفاق افتاده است. اکنون نیز 1400 گیگابایت بر ثانیه دیگر به ظرفیت هسته شبکه ‌IP زیرساخت اضافه می‌شود تا آماده نوروز باشیم.

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.