about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

بهبود پردازش موازی با سیگنال های نوری

سازمان دارپا قصد دارد با استفاده از سیگنال های نوری، روند پردازش موازی داده ها و انتقال آنها را بین سیستم های گوناگون بهبود دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اجرای پردازش موازی روی برنامه ها به صورت روزافزون درحال افزایش است. صنعت میکروالکترونیک نیز از این مسئله به عنوان راهکاری برای حفظ عملکرد در برابر افزایش تقاضا استفاده می کند.

در حال حاضر معماری پردازش موازی در سراسر دامنه های کاربردی و سیستم ها، از پردازنده های چند هسته ای گرفته تا سامانه های محاسباتی سطح بالای وزارت دفاع آمریکا، فراگیر شده اند. با وجود این، عملکرد این گونه سامانه ها، روز به روز در حال محدود شدن است؛ اما این مسئله به علت توان محاسباتی گره های فردی به وجود نمی آید؛ بلکه دلیل آن، حرکت و جابه جایی داده ها بین آنها است.

زمانی که ماژول های تراشه چندگانه (MCM) به کار گرفته می شوند، گره های یادشده به پیوندهای الکترونیکی اتصال کوتاه وابسته هستند؛ اما با افزایش مقیاس سامانه ها عملکرد پیوندهای نام برده کاهش یافته و انرژی بسیار بیشتری برای انتقال داده ها بین تراشه ها مورد نیاز است.

در مقابل اگر به جای جریان الکتریکی از نور برای انتقال داده ها استفاده شود، علاوه بر کاهش انرژی مورد نیاز، ظرفیت اطلاعات نیز افزایش خواهد یافت و پردازش موازی به شکل بهتری صورت می گیرد.

گوردون کیلر (Gordon Keeler)، مدیر برنامه دارپا در دفتر فناوری میکروسیستم ها (MTO) گفت:

امروزه سیستم های میکروالکترونیک، با هزینه های بسیار بالای جا به جایی داده ها، مصرف انرژی و میزان تأخیر محدود شده اند. سیگنال های نوری راهکاری نوآورانه را به منظور افزایش مقیاس پذیری سیستم ارائه می دهند؛ زیرا این مسئله نیاز به حفظ داده ها را به شکل محلی از بین برده و بر برنامه های متمرکز روی آن ها مانند یادگیری ماشینی، شبیه سازی با مقیاس بالا و حسگرهای پیشرفته تأثیر می گذارد.

ماژول های ترنسیور، یا فرستنده و گیرنده (transceiver) فوتونی هم اکنون نیز امکان ارسال داده ها در فواصل دور دست، همراه با پهنای باند بالا و تأخیر کم را فراهم می آورند و این کار با فیبر نوری صورت می گیرد. با وجود این زمانی که داده ها بین این گونه ترنسیورهای و مدارهای یکپارچه ی پیشرفته در دامنه های الکترونیکی جابه جا می شوند، عملکرد محدود می شود؛ اما اگر راهکارهای ادغام فوتونیک در مدارهای میکروالکترونیک به کار گرفته شوند، تنگنای یادشده برطرف می گردد و پردازش موازی وارد سطح جدیدی می شود.

سازمان دارپا به تازگی برنامه ای به نام پایپز (PIPES1) را با هدف بهبود مقیاس پذیری سیستم های آینده راه اندازی کرده است. این کار به واسطه ی توسعه ی فناوری های سیگنال نوری با پهنای باند بالا برای میکروالکترونیکی های دیجیتال صورت می گیرد.

 


  1. Photonics in the Package for Extreme Scalability
تازه ترین ها
کاهش
1404/02/17 - 10:24- هوش مصنوعي

کاهش سهم درآمد مایکروسافت از شرکت اُپن اِی آی

شرکت اُپن اِی آی قصد دارد پس از تجدید ساختار، سهم درآمد مایکروسافت را کاهش دهد.

مدیرعامل
1404/02/17 - 08:55- هوش مصنوعي

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: جامعه هنوز برای هوش جامع مصنوعی آماده نیست

هاسابیس می‌گوید شرکت‌ها تا یک دهه آینده می‌توانند به هوش جامع مصنوعی برسند.

پیوند
1404/02/17 - 08:44- هوش مصنوعي

پیوند کوانتوم با هوش مصنوعی؛ سلاح مخفی گوگل برای رهبری تکنولوژی آینده

گوگل با پروژه‌‌ جاه‌طلبانه‌ی کوانتومی خود می‌خواهد تا ۵ سال دیگر حل مسائلی را ممکن کند که ابرکامپیوترها از پس آن برنمی‌آیند.