about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بهبود رابط انسان و ماشین با تئوری بازی

پژوهشگران با استفاده از تئوری بازی سامانه‌ای را توسعه دادند که امکان درک رفتار انسان‌ها را برای روبات فراهم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «techxplore» پژوهشگران دانشگاه‌های ساسکس، صنعتی نانیانگ سنگاپور و کالج سلطنتی لندن به منظور بهبود همکاری انسان و روبات به صورت ایمن و همه‌جانبه، برای اولین بار از تئوری بازی استفاده کردند.

محققان از کنترل تطبیقی (adaptive control) و تئوری بازی تعادل نش (Nash equilibrium) برای برنامه‌نویسی روبات استفاده کردند. هدف از این کار درک بهتر روبات نسبت به رفتارهای کاربر انسانی خود است تا بتواند به شکل بهتری حرکات آن‌ها را پیش‌بینی کرده نسبت به آن پاسخ دهند.

دانشمندان معتقدند فناوری بالا می‌تواند به توسعه روبات‌هایی که در زمینه تمرینات ورزشی، توان‌بخشی و رانندگی مشترک به کار می‌روند، کمک کند.

یانان لی لکچرر (Yanan Li, Lecturer)، در بخش مهندسی کنترل دانشگاه ساسکس گفت:

توسعه‌ی روبات‌ها هنوز در روزهای اولیه‌ی خود قرار دارند و نمونه‌هایی که امروزه در محیط‌های کاری به کار می‌روند، قدرت درک کافی برای همکاری نزدیک و ایمن با انسان را ندارند. با فراهم آوردن امکان این که روبات‌ها رفتار انسانی را شناسایی کنند و بهره‌برداری از نظریه‌ی بازی، می‌توان واکنش این ابزارها را بهینه کرد. ما سامانه‌ای تولید کرده‌ایم که به روبات اجازه می‌دهد در کنار انسان به همکاری با آن‌ها بپردازد.

از تئوری بازی معمولاً در درک عامل‌های تصمیم‌گیری اقتصادی و شیوه‌ی تعامل هر یک با یکدیگر استفاده می‌شود تا بیشترین سود ممکن به دست آید. به منظور پیاده‌سازی مناسب تئوری بازی برای تعامل انسان و روبات، پژوهشگران باید بر این مسئله غلبه می‌کردند که روبات‌ها توانایی درک اقدامات انسان را ندارند. به همین منظور آن‌ها روشی را توسعه دادند که امکان شناسایی کاربر انسانی و همکاری به شکل ایمن با وی را برای روبات فراهم می‌کند.

سیستم بالا باعث می‌شود روبات به‌صورت پیوسته حرکات کاربر خود را زیر نظر گرفته و شیوه‌ی رفتار وی را یاد بگیرد و به مرور زمان خود را با آن منطبق کند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.