about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گفته محققان مجله علمی «IEEE Access»، هوش مصنوعی می‌تواند به بهبود تشخیص تومور مغزی کمک کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان هندی و ژاپنی از جمله انستیتوی علوم یکپارچه مواد سلولی (iCeMS) در دانشگاه کیوتو (Kyoto) روشی جدید با ارائه بهترین شیوه درمانی به پزشکان براساس درجه تومور مغزی بیماران توسعه دادند.

روش تشخیص معمول گلیوما (gliomas)، از طریق اسکن‌های ام‌آرآی (MRI) است که یک تصویر 3بعدی از بافت اسکن شده بازسازی می‌کند و داده‌های ارزشمندی در مورد شکل و بافت تومور می‌دهد. الگوریتم‌های هوش مصنوعی مدت زیادی است که به استخراج این داده‌ها کمک می‌کنند. آنكولوژیست‌های پزشكی از این روش – موسوم به رادیومیک (radiomics) – برای بهبود تشخیص بیماران استفاده می‌کنند؛ با این حال، هنوز باید دقت آن بیشتر شود.

به همین دلیل، گانِش پاندیان ناماسیوایام (Ganesh Pandian Namasivayam)، مهندس زیست انستیتوی علوم یکپارچه مواد سلولی دانشگاه کیوتو به همراه بالاسوبرامانیان رامان (Balasubramanian Raman)، دانشمند داده، تیمی را برای توسعه رویکرد یادگیری ماشینی و امکان طبقه‌بندی گلیوما به درجه‌های پایین یا بالا با دقت 97.54 درصد تشکیل داد.

این یک پیشرفت مهم برای بیماران مبتلا به تومور مغزی محسوب می‌شود، زیرا انتخاب روش درمانی گلیوما تا حد زیادی به درجه‌بندی آن بستگی دارد.

تیم یاد شده از مجموعه داده مربوط به 210 اسکن ام‌آرآی افراد مبتلا به گلیومای درجه بالا و 75 مورد دیگر با گلیومای درجه پایین استفاده کردند. آنها یک رویکرد یادگیری ماشینی به نام «CGHF» توسعه دادند که برپایه سیستم پشتیبانی تصمیم‌گیری محاسباتی برای طبقه‌بندی گلیوما با استفاده از رادیومیک‌های ترکیبی و ویژگی‌های مبتنی بر موجَک است.

الگوریتم‌ها، برای استخراج اطلاعات مربوط به تومورهای مغزی از اسکن ام‌آرآی با دقت پردازش داده‌ها و طبقه‌بندی گلیوما انتخاب می‌شوند. محققان، سپس مدل خود را روی بقیه اسکن‌های ام‌آرآی آزمایش کردند تا دقت آن در 97.54 درصد ارزیابی شود.

بالاسوبرامانیان در این خصوص گفت :

«روش ما عملکرد بهتری نسبت به سایر روش‌های پیشرفته برای پیش‌بینی درجه‌های گلیوما از اسکن‌های ام‌آرآی مغز دارد. این موضوع کاملاً قابل توجه است.»

گانِش نیز اظهار داشت :

«ما امیدواریم که هوش مصنوعی به توسعه یک مدل نرم‌افزاری پیش‌بینی کننده ماشین نیمه اتوماتیک یا خودکار در راستای کمک به پزشکان، رادیولوژیست‌ها و سایر کادر پزشکی و ارائه بهترین شیوه‌های درمانی بیماران کمک کند.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد