about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین، شرکتی متعلق به بنیاد تعاون سپاه و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ۵۱ درصد از سهام شرکت مخابرات ایران را خریداری کرد و روابط عمومی بنیاد تعاون سپاه خبر از فسخ این قرارداد در راستای تدابیر ستاد کل نیروهای مسلح داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛‌ شهریور ماه 88 بود که کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین، شرکتی متعلق به بنیاد تعاون سپاه و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ۵۱ درصد از سهام شرکت مخابرات ایران را به ارزش ۷۸۰۰ میلیارد تومان خریداری کرد و امروز روابط عمومی بنیاد تعاون سپاه در اطلاعیه ای خبر از فسخ این قرارداد در راستای تدابیر ستاد کل نیروهای مسلح داده و اعلام کرده که سهم خود از این کنسرسیوم را واگذار کرده است.

به این ترتیب بنیاد سپاه از سهامداری شرکتهای مخابرات ایران و همراه اول دست کشیده و مشخص نیست این 51 درصد سهام کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین که ارزشی هزاران میلیارد تومانی دارد، اکنون متعلق به کجاست. البته با توجه به اینکه ستاد اجرای فرمان امام ره هم مالک این کنسرسیوم بوده، احتمال می‌رود تمامی این سهام به این مجموعه رسیده باشد.

برخی از کارشناسان این اقدام را اقدامی علیه تحریم‌ها دانسته تا مخابرات و همراه اول به واسطه سهامداران خود درگیر این موضوعات سیاسی نشوند اما همچنان نمی‌توان نظر قاطعی را درباره این موضوع تا زمان اعلام جزییات دقیق‌تر ارائه داد. کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین بدنه بزرگی در بین سازمان‌های حوزه ICT کشور است و جدا از مخابرات و همراه اول، سازمان‌هایی همچون مبین‌نت و بانک آینده و... را نیز در زیرمجموعه خود قرار دارد، گرچه فعلا اعلام شده که بنیاد سپاه فقط از بخش ارتباطات ثابت (مخابرات) و سیار (همراه اول) خارج شده است.

گفتنیست خرید سهام مخابرات در شهریور ماه 88، خود با جنجال‌های رسانه‌ای همراه بود و بسیاری از دولتمردان وقت نسبت به این مزایده انتقاداتی داشتند و عده‌ای همچون احمد توکلی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، آن را میخی بر تابوت خصوصی سازی عنوان کردند.

حتی شورای رقابت نیز در آن سال وارد جریان شد و ﭘﺲ از ﺑﺮرﺳﯽ ھﺎی ﻓﺮاوان در نهایت تاکید کرد که ﻣﻌﺎمله ﺳﮭﺎم ﻣﺨﺎﺑﺮات ﻏﯿﺮ رﻗﺎﺑﺘﯽ و اﻧﺤﺼﺎری ﺑﻮده؛ اﻣﺎ معامله ﻣﺨﺎﺑﺮات مورد تایید است. این اقدام در حالی رخ داد که نمایندگان مجلس با تحقیق وتفحص و ارائه گزارش در صحن علنی این واگذاری را مورد ایراد دانستند و پرونده را به قوه قضائیه ارسال نمودند و اقدامات بعد از آن در مجالس غیرعلنی صورت گرفت. در نهایت سال گذشته سازمان خصوصی سازی قرارداد فروش مخابرات به اعتماد مبین را فسخ کرد ولی این مورد با اقدامات لازم حل و فصل شد و مالکیت این کنسرسیوم بر مخابرات ادامه یافت.

در هر حال باید دید که آینده مخابرات و همراه اول چه خواهد شد و 51 درصد از سهام کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین به دست چه کسانی خواهد افتاد و سیاست آنها چه خواهد بود، این‌ سوالات به علاوه ده‌ها سوال دیگر به زودی و با ذکر جزییات بیشتر احتمالا پاسخ داده خواهند شد.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.