about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

بمب هیدروژنی و افزایش پدافند سایبری کره جنوبی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری یونهاپ کره‌ی جنوبی (Yonhap News Agency)، بزرگ‌ترین خبرگزاری کره، اعلام کرد: بعد از آزمایش بمب هیدروژنی توسط پیونگ‌یانگ، بخش نظامی کره‌ی جنوبی قصد دارد توانایی‌های خود در پدافند و امنیت سایبری را افزایش دهد. برخی گزراش‌ها می‌گویند این اقدام کره‌ی جنوبی نوعی پروپاگاندا بعد از آزمایش‌ کره‌ی شمالی است.

گرچه در برخی منابع خبری آمده است که ادعاهای کره‌ی شمالی مبنی بر موفقیت‌آمیز بودن این آزمایش، صحت نداد، ولی واقعیت این است که در بسیاری از خبرگزاری‌های مهم دنیا، موفقیت این آزمایش، تصدیق شده است. البته وزارت دفاع کره‌ی جنوبی هنوز در خصوص افزایش پدافند سایبری نظری نداده است.

شایان‌ذکر است کره‌ی جنوبی، در موضوع حمله‌ی سایبری به نیروگاه اتمی این کشور، کره‌ی شمالی را مسئول حمله می‌داند. تنش‌های میان دو کره، در فضای سایبر، یکی از جبهه‌های جنگ سایبری است. کره‌ی جنوبی با همکاری آمریکا، سعی در افزایش توان امنیت سایبری خود را دارد که این مطلب در سال گذشته، موردتوافق دو کشور قرار گرفت.

کره‌ی شمالی نیز به دنبال افزایش نیروهای متخصص در حوزه‌ی سایبری است و این یکی از عمده‌ترین نگرانی‌های آمریکا است؛ همان‌گونه که در راهبرد وزارت دفاع آمریکا آمده است کره‌ی شمالی یکی از تهدیدات آمریکا محسوب می‌شود.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.