about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

بلک هت 2018/نقص امنیتی در شهرهای هوشمند

چرخه فعالیت شهرهای هوشمند، با نقص های امنیتی گسترده ای روبه رو شده است که باید هر چه سریعتر برای مرتفع شدن آنها تلاش کرد.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ چندین نقص امنیتی در چرخه فعالیت شهر هوشمند و جود دارد که همانند دری به سوی هکرها باز است. کارشناسان امنیت سایبری شرکت «IBM X-Force» در زمان حضورشان در کنفرانس بلک هت، درباره موضوع شهرهای هوشمند صحبت به میان آورد. طبق بررسی های صورت گرفته توسط این کارشناسان آسیب پذیری های متعددی در سامانه های مختلف این شهر ها وجود دارد.

کارشناسان اظهار کردند که فناوری هوشمند سازی شهرها پیشرفت های گسترده ای داشته و بخش های مختلفی مانند کنترل ترافیک، روشنایی شهر، هشدار درباره خطرات آب و هوا و... همگی به صورت مکانیزه و سیستمی مدیریت می شوند. از طرفی موضوع اینترنت اشیا در این شهر ها بسیار داغ است. اما با کلیه این پیشرفت ها هنوز هم مشکلات امنیتی بسیاری وجود دارد. طبق آخرین بررسی های صورت گرفته در سامانه های یک شهر هوشمند، بیش از 17 مورد آسیب پذیری روز صفرم یافت شده است که موضوع بسیار نگران کننده است.

بیشترین آسیب پذیری ها در بخش های حمل و نقل، سیستم های مدیرت بحران و اینترنت اشیا صنعتی به چشم می خورد.

تست های نفوذ اولیه ای که توسط این کارشناسان انجام شد ابعاد گسترده تری را نمایان کرد و موجب افزایش نگرانی ها شد. لذا این کارشناسان اظهار کردند که برای برون رفت از این مشکل نیازمند عزمی جدی و همگانی هستیم. همه افراد باید با مشارکت یکدیگر تلاش کنند تا مشکلات پیش رو مرتفع گردد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد