about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بلندگویی که شبکه اجتماعی شد

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت آمازون قصد دارد تا قبل از پایان سال ۲۰۱۷ میلادی مدل جدیدی از بلندگوی هوشمند خود موسوم به اکو را عرضه کند که با استفاده از آن می‌توان با افراد دیگر در ارتباط بود.

کاربران اکو می‌توانند با صحبت کردن با این بلندگو از آن بخواهند که آن‌ها را به فرد دیگری که از اکو استفاده می‌کند، مرتبط کنند تا این دو نفر باهم صحبت کنند. درواقع اکو قصد دارد برخی کارکردهای شبکه‌های اجتماعی را هم برای علاقه‌مندان به وجود آورد.
آمازون به این منظور پلتفرمی موسوم به الکسا را طراحی کرده که به‌تدریج مورد استقبال دیگر شرکت‌های فناوری نیز قرارگرفته است. این شرکت اولین بار از الکسا در بلندگوی بی‌سیم اکو استفاده کرد و این محصول را به قیمت ۱۸۰ دلار روانه بازار کرد.
ازجمله قابلیت‌های اکو می‌توان به جستجو در اینترنت، پخش اخبار و اعلام وضعیت آب‌وهوا، انجام برخی خریدهای آنلاین با دریافت فرامین صوتی و غیره اشاره کرد.
با استفاده از فناوری الکسا می‌توان طیف گسترده‌ای از وسایل برقی و لوازم‌خانگی را با فرامین صوتی کنترل و مدیریت کرد و آمازون در تلاش است با مذاکره با دیگر شرکت‌ها بر تعداد این نوع وسایل بیفزاید.
اگرچه سخت‌افزار بلندگوی اکو طی سال‌های اخیر تغییری نکرده، اما مدل جدیدی از این بلندگو موسوم به اکودات در مارس سال قبل عرضه شد که قیمت کمتری داشت.
گفته می‌شود در آینده می‌توان از این بلندگوهای هوشمند برای برقراری تماس‌های تلفنی هم استفاده کرد و برخی منابع خبری می‌گویند ممکن است در مدل‌های جدیدتر نمایشگری هم به اکو اضافه شود که تماس‌های ویدئویی را ممکن می‌کند. البته آمازون هنوز در مورد این اخبار اظهارنظری نداشته است.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.