about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بلاکچین قابل هک است

بر اساس تحقیقات دانشگاه MIT، بلاک چین بر خلاف آنچه تصور می‌شود، هک شدنی است !

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، به نقل از «ارز دیجیتال»؛ طبق مقاله‌ی منتشر شده توسط مجله‌ی فناوری ام‌آی‌تی روز ۱۹ فوریه (۳۰ بهمن)، فناوری بلاک چین علی‌رغم دیدگاه عموم به عنوان یک فناوری امن، در معرض آسیب‌پذیری است.

مجله‌ی فناوری ام‌آی‌تی تماما متعلق به موسسه‌ی فناوری ماساچوست آمریکا (MIT) است. در مقاله‌ی اخیری که در این مجله به چاپ رسیده، از بلاک چین به عنوان نوعی فناوری یاد می‌شود که نظام اقتصادی پیچیده‌ای بر مبنای رفتار غیرقابل پیش‌بینی انسان به وجود می‌آورد.

در این مقاله بسیاری از نقاط ضعف امنیتی مربوط به ارزهای دیجیتال و پلتفرم‌های قراردادهای هوشمند از آغاز پیدایش آنها بررسی شده و به تعدادی از وقایع اخیر از جمله حمله‌ی دوبار خرج کردن که در یکی از بزرگ‌ترین صرافی‌های ارزهای دیجیتال ایالات متحده به نام کوین بیس در ۷ ژانویه رخ داد، اشاره شده است.

همچنین بسیاری از موقعیت‌هایی که فناوری بلاک چین را بسیار آسیب‌پذیر می‌کند از جمله خطاهای انسانی بررسی شده و اینچنین نوشته شده است:

در کوتاه‌مدت، همچنان که مردم به فناوری بلاک چین به عنوان یک فناوری امن اعتماد می‌کنند، در موقعیت‌های خاص، آسیب‌پذیری‎های آن نمایان می‌شود. گاهی اوقات از گوشه و کنار، خبر از کلاه‌برداری‌ها و گاهی نیز خبر باگ‌های نرم‌افزاری ناخواسته به گوش ما می‌رسد؛ اما مشکل می‌تواند از این نیز فراتر رفته و تعاملات پیچیده بین کدهای رایانه، اقتصاد بلاک چین و طمع انسان، اکوسیستم بیماری را به وجود بیاورد.

در این مقاله همچنین به تعدادی از برنامه‌های پیدا کردن باگ، موسوم به باگ بانتی نیز اشاره شده است. در این برنامه‌ها شرکت‌هایی که در حوزه‌ی بلاک چین و ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کنند به هکرهای کلاه سفید در ازای پیدا کردن باگ و ضعف‌های امنیتی در سیستم‌شان پاداش می‌دهند.

به گزارش وبسایت نکست وب (TheNextWeb)، هکرهای کلاه سفید در مجموع ۸۷۸,۰۰۰ دلار در ازای یافتن باگ‌های کریپتو در سال ۲۰۱۸ به دست آوردند.

کوین بیس نیز به تازگی ۳۰,۰۰۰ دلار جایزه در ازای گزارش یک باگ امنیتی جدی در پلتفرم خود قرار داده که بیشترین مبلغی است که تاکنون در بانتی‌های کریپتو توسط یک صرافی در پلتفرم هکروان (HackerOne) به ثبت رسیده است.

مجله‌ی فناوری ام‌آی‌تی پیش از این نیز پیش‌بینی کرده بود که فناوری بلاک چین علی‌رغم بازار نزولی و ناامیدکننده در سال ۲۰۱۸، در ۲۰۱۹ بسیار پرکاربرد و متداول خواهد شد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.